Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kabahat gelin olmuş!..

Bu ülkede kumar yasak.. Bu ülkede ceplere izinsiz SMS göndermek de yasak.. Ama yığınla internet kumarhanesinden cebime yağmur gibi, "Yasak" reklamı, "Yasak" yolla yağıyor..
Defalarca kuma yazmışım.. Baktım kılını kıpırdatan yok "Kumar Yasağı"nı uygulamakla görevli İçişleri ve SMS yasağını yürütecek Gümrük Bakanlarına, isimlerini vererek, "Siz çok meşgulseniz, bizim vergilerimizle maaş alan Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirleriniz var, onların görevi ilgilenip bize cevap yazmak" dedim, sonunda..
..Ve böyle yazınca iki Sfenks'ten hiç değilse biri konuştu. Gümrük Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği antetli, ama altında bizahmet imzası olmayan bir yazı geldi gazeteye..
Efendim, o kumarhaneler o mesajları yurt dışından yolladıkları için, Gümrük Bakanlığı'nın yapacak bir şeyi yokmuş. O SMS'lerin sorumlusu Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı imiş..
Buyrun burdan yakın..
Rahmetli annem "Kabahat gelin olmuş, kimse almamış" derdi, evde herkes suçu birbirine atmaya başlayınca..
Ben Sayın Bakana, yolladığı yazıya imzasını bile atamayan Basın Müşaviri'ne değil, Bakanın kendisine soruyorum, şimdi. Bay Nurettin Canikli'ye..
Ceplerimize Allahın günü yollananlar, vatandaşı soymaya, sömürmeye, bu ülkenin parasını çalıp mafya babalarını zengin etmeye yarayan iğrenç ve korkunç kumar reklamları değil de, mesela Cumhuriyet Hükümetine, yani size, ya da partinize ve liderlerinize sövgü mesajları olsaydı gene böyle "Benim işim değil" der, susup oturur muydunuz?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA