Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Git artık Hamza!..

Bu yazı dün çıkacaktı, ama kocaman bir reklam gelince kaldı.. Ama Hamza orda durduğu sürece, güncelliği eskimez nasılsa..
Yazıyı yazıp çıktım öğle üzeri. Akşam üzeri de haberler geldi.. Efendim, Başkan (!) Hamza'dan kötü gidiş hakkında rapor istemiş.. Bu isteğini medyada da açıklayınca, Hamza kızmış, istifa kararı almış.. "Mış, mışlar" üzerine yazı değişir mi?. Aldırmadım bile..
Üstelik "Güya" Başkan Hamza'dan rapor alacak da ne olacak?. O raporu anlar mı?.
Cüneyt Tanman'ı kovup yerine getirdiği kardeşi anlar mı?. "Güya" Başkanın "Güya" yönetim kurulunda Hamza'nın raporunda ne dediğini anlayacak tek kişi var mı?.
Koskoca Galatasaray, İnan Kıraç'ın "Suada Sevdası" yüzünden ne hallere ve kimlere düştü anlayın ve dünkü yazımı bugün okuyun, şimdi..

***

Galatasaray'ın mı hakkıydı maç, Astana'nın mı?.
Galatasaray mı daha iyi futbol oynadı, Astana mı?.
Galatasaray mı, daha hırslı, daha istekliydi, Astana mı?.
Galatasaray mı daha çok pozisyona girdi, gol kaçırdı, Astana mı?.
Galatasaray mı 1 puan kazandı, Astana mı 2 puan kaybetti?.
Bu tabloya bakarak sadece, Galatasaray'ın Kazakistan'da nasıl utanç verici bir top oynadığını anlayabilirsiniz..
Hele ikinci yarıda dehşet içinde izlerken maçı, odadaki 20 Galatasaraylı kaç kez bağırdı "Hamza uyuma gol geliyor" diye..
Geldi de bağıra bağıra, Hamza kenarda uyurken..
Önünde oynanan oyunun farkında değil ki, Galatasaray Hocası..
Zaten farkında olsa ne yazar..
Yaptığı bütün değişiklikler hatalı, yanlış.. Her maç böyle oluyor zaten.. Oyuna göre değil, önceden karar verdiği adamları alıyor kenara.. İlle de Yasin, ille de Podolski alınacak mesela ki, "Kimin Büyük olduğu ortaya çıksın.. (O hastalık Şenol Güneş'te de var.. Quaresma'yı oynatmadığı, ya da oyundan aldığı zaman, büyüdüğünü sanıyor..
Her demecinde Quaresma konuşuyor..)
O takımdan Bilal mi çıkar, dökülen Selçuk mu, eğer Rodriguez girecekse?.
Podolski ve Yasin oyundan alınır mı?.
Savunma sapır sapır dökülür, morali iyice bozulmuş Semih çökerken Chedjou niye kenarda oturur?.
88'inci dakikada skor 2-2 iken Sabri niçin oyuna alınır, bir kişi izah eder mi?. Benim dangalak kafam almadı da bir türlü!.
Atletico'ya saygı.. Astana'ya saygı?..
Yahu Galatasaray'a saygı duyacak takım yok mu bu dünyada Hamza?. Her maça ezik, her maça korkak başlanır mı?. Astana gibi tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi oynayan bir takım önünde, bu ligde en çok oynayan Avrupa takımlarından biri olan Galatasaray, utanmadan, sıkılmadan, "Çanakkale geçilmez" savunmasını hem de öyle aptalca, rezilce yapar mı?.
Hamza, sende utanma, sıkılma var mı, bilmem.. Ama zerre Galatasaraylılık varsa, çek git bu takımın başından!.
Hemen!.. Derhal..
Yoksa o Galatasaray maçlarına gelme yüreği dahi olmayan, futboldan, spordan habersiz "Güya Başkan(!)"ın seni atacağı yok!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA