Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Umut'a mektup!.

Sevgili Umut,
Bu takımda yürekten Galatasaraylı, sahip olduklarından fazlasını veren, ölesiye oynayan iki oyuncu var. Biri sen, öteki Sabri.. Geri kalanlarda sizdeki yürek olsa, Galatasaray Avrupa Şampiyonu olurdu.
Ama o Fener medyasının oyununa gelip Galatasaray düşmanlarının oyuncağı olan, Arda gibi harika bir futbolcu, lider ve kaptanı kaçıran yüz karası tribünler sizi boy hedefi yaptı. Arabesk, uyutucu ve her kulübün ağzındaki şarkılarla kendilerini eğlendirmek için maça giden zavallılar ikinizi boy hedefi yaptılar. Maç bitiyor, terbiyesizlikleri bitmiyor. Bu defa sanal medyada sallayıp, mastürbasyonlarını tamamlıyorlar.
Bunlar zamanında Hakan Şükür'ü de linç etmişlerdi, bilmem hatırlar mısın?.
Gol kaçırıyorsun. Hakan da kaçırıyordu. Van Persie'nin neler kaçırdığını gördük. Geçen haftalarda Real Madrid kaybederken, Ronaldo tam 17 pozisyonu harcadı. On yedi!..
Gol kaçar.. Hele "Ya kaçırırım" endişesi ile topa girersen mutlaka kaçar.. Bu bir..
İkincisi.. O girdiğin pozisyonların çoğunu gole çevirme yeteneğin tam olsaydı, bugün fiyatın 70 milyon Euro olurdu ve muhtemelen dünyanın en büyük takımları senin için kapışırlardı. O gerzek tribünlerin bilmediği, görmediği, anlamadığı iki şey var.. Sen hemen her pozisyonun içindesin. Yani beynin futbolu biliyor. Bazıları gibi toptan kaçsan, saklansan, pozisyona girmesen gol kaçırmaz, makbul adam olursun. Ama sen koşuyorsun. Galatasaray için ölesiye koşuyorsun. Senin kadar top kovalayan, senin gibi hücum pres yapan, senin gibi rakip savunmayı dağıtıp, arkadaşlarına koridorlar açan, senin kadar kontratak önleyen, senin kadar savunmadan top çıkaran santrfor yok.
Kenarda kaldım diye küsmüyor, doksanıncı dakikada oyuna girsen bile, harika görev yapıyorsun. Çünkü sen Galatasaraylısın!. O tribünlere de Galatasaraylılığı öğretirsin.
Sevgili Umut,
Tribünlere kulaklarını tıka.. Sanal medyaya zerre aldırma.. O Fener medyasını da sakın okuma.. "Ya kaçırırsam" endişesini kafandan at..
Çık, bildiğini oyna..
Gözlerinden öperim..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA