Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hem de ne özür!..

Sevgili Dostum Muhtar Kent'ten, daha da sevgili dostum Gürtay Kıpçak'tan özür dilerim.. Hem de nasıl dilerim.. Öyle bir halt etmişiz ki?.
Türkiye- İzlanda maçı sonrasında, bize doğrudan Fransa yolunu açacak Letonya- Kazakistan maçının bitmesine iki dakika kala, herkes heyecanla ordan gelecek "Bitti" haberini beklerken, bizim maçın son düdüğü çalar çalmaz, yayıncı kuruluş Show TV üç para için hepimizi eşek yerine koymuş ve anında reklamlara girmişti ya.. "Gördüğüm reklam Coca Cola'nındı" diye öfke ile kaleme sarılıp, 40 yıllık dostum Coca Cola Başkanı Muhtar Kent'e bir açık mektup yazmıştım ben de..
Coca Cola Türkiye'nin önemli yöneticilerinden dostum Gürtay Kıpçak aradı. "Hıncal Ağabey, o güne ait tüm reklam yayınlarımızı incelettim. Bizim o saatte Show'da yayınımız yok" demez mi?. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Gürtay "Son düdüğü çalar çalmaz giren reklamlara, ben senden fazla lanet ediyorum. Biz hiç öyle şey yapar mıyız" diye üsteledi bir de ki, iyice utanayım..
Hakem düdük çalar çalmaz, yayını kesip "Reklam" panosu giren yayıncı kuruluş çıldırtmıştı beni.. O öfke içinde Letonya- Kazakistan maçından haber almak için kumandaya davranıp, spor kanallarına dalınca, birinde Coca Cola karşıma çıkmış demek. O öfke içindeki 75 yaşındaki kafam, reklamla yayıncı kuruluşu yapıştırmıştı işte..
Halkı üç kuruş için hiçe sayan tüm yayıncı kuruluşlara lanet.. Coca Cola'dan da özür!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA