Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sessiz şube?.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Anayasal hakları hiçe sayarak, görevli, üstelik akredite gazetecileri despotça bir kararla maça almayışına "Sinek vızıltısı gibi" komik bir tepki gösterip sus pus olan, Yıldırım'ın "TSYD Başkanı'nı çağırdım. Gelecek" deyişinden sonra, gidip yeni emirleri alan Başkanı, TSYD Yönetim Kurulu'nu ve hiç sesi çıkmayan İstanbul Şubesi'ni eleştirmiştim.
Şube Başkanı Arif Kızılyalın'dan bir mesaj aldım.
"Tüzük gereği şubelerin bildiri yayınlama hakkı yok. Biz Genel Merkez'e yazılı baş vurup, kınama istedik" diyor. "Ama genelde siz haklısınız.."
Dahası ve acısı sonra geldi.
Aziz Yıldırım'a teslim olan TSYD Başkanı, bu kınama isteyen şube yazısına bile tepki gösterince, Arif Kızılyalın, Genel Başkan Vekilliği ve asbaşkanlık görevlerinden istifa etmiş..
İftihar et, Oğuz Tongsir Başkan!.. Siz de iftihar edin, onu hala başınızda tutan TSYD üyeleri.. Başkanınız şimdi, Aziz Yıldırım'ın ta kendisi, farkında mısınız?.
İki dernek üyeliğinden istifa etmiştim geçmişte, ayni gerekçe ile..
"Bu derneğin üyesi olmak bana artık gurur vermiyor" diyerek..
Biri Galatasaray'dı, öteki TSYD!..
Ne kadar haklı olduğumu her defasında acı acı görüyorum..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA