Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

TSYD Başkanına gel!..

Önce adının önünde "Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı" (TSYD) sıfatı olan meslektaşım, kardeşim Oğuz Tongsir'in internette yayınladığı satırları okuyun..
"Şimdiii..
Beni Aziz Yıldırım'ın ayağına gitmekle, TSYD'nin onurunu ayaklar altına almakla suçlayanlar...
Hıncal Uluç, Erman Toroğlu, İlker Yasin... ve diğerleri... Benim ziyaretimden 1 hafta sonra bu defa Aziz Yıldırım TSYD'ye kadar geldi. Ve spor yazarı arkadaşlarımızın cezaları kalktı. Neredesiniz? Niye konuşmuyorsunuz? Öfke kusan kalemleriniz niye sustu? Baştan beri söylüyorum, hep söyleyeceğim. Ben her şeyi diyalogla çözerim. Meslektaşlarımın sorunlarını çözebilmek için herkesle görüşür, herkesin ayağına giderim. O kişiler de bana gelir. Siz de hınç al- acağınız yerde onu başarabilseniz..."
Bana cevap vermek için, artık çocuklar için bile klişe haline gelen adımı kullanma zekasıyla (!) "Hınç almak" sözde esprisine sığınan Oğuz kardeşim..
Senden "Hınç almam" için bir sebep söylesene..
Bugüne dek ne zaman yan yana gelsek, bana hep, yaşımdan ve mesleki kıdemimden ötürü saygılı davrandın. Hep " Ağabey" diye hitap ettin. Gazete sütunlarında, fikir tartışmamız bile olmadı.
Bu ülkenin en çok satan gazetelerinden birinde yazıyorum. Senin nerde yazdığını bilmiyorum. Kıskanma sebebim de yok..
O zaman, senden neyin hıncını alıyorum, söyler misin?.
İkincisi.. "Ben her şeyi diyalogla çözerim" diyor, tüm spor yazarlarına yıllardan beri etmedik hakaret bırakmayan, onların ekmek paraları ile oynayan, mesleklerini yapmalarını engelleyen birisinin ayağına kadar gidiyorsun da, kendi meslektaşların ve ağabeylerinle niye diyalogdan kaçıyor, internette sallıyorsun?.
Seni eleştiren yazım çıkınca beni aradın mı?. "Hıncal ağabey öyle diyorsun ama, böyle böyle" deme uygarlığını, hem de bu derneğin başkanı olarak gösterdin mi?.
Şimdi ben de "Aziz Bey, ben ayağınıza kadar gelip derneği size teslim ettim diye beni tüketiyorlar. Şimdi de siz, bana yardım edin de başkanlıkta kalıp hizmetinize devam edeyim, diye yalvardın. Onun üzerine emir kulu TSYD Başkanına destek olmak için Aziz Bey de kalkıp bu şovu yaptı" dersem ne olacak?. Gerçeğin öyle olmadığına nasıl inandıracaksın, Hınç Alanları?.
Daha dün Alex'i satan Aziz Bey, yarın da seni satar, Oğuz.
Aziz patronun öbür gün yok.. Biz hep buradayız, unutma!. Yolcular ve Hancıları iyi tanı!.
Spor yazarlarını satarak, "Yaranma" heveslerine bir daha kapılma, sakın!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA