Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ölüm ve ilanlar!..

Eski siyaset adamlarından Şadi Pehlivanoğlu vefat etmiş. Yıllarca Ankara'da gazetecilik yaptığım için tanışmışlığımız vardır. Bugün gazeteciler bakanları tanımıyor.. (Kabahat gazetecilerde değil ha..)
Şadi Bey, TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu'nun da babasıymış. İlanlardan öğrendim. TED, bu ülkenin eğitim denince, en saygın, en yaygın, en desteğe layık kurumlarının başında gelir. TED'de hiç okumadım ama, kardeşlerim ve yeğenlerimin hepsi TED diplomalıdır. İçlerinde veliliklerini yaptıklarım da oldu. O okulu iyi bilir, çok da severim.
Şimdi, başkanlarının babası öldü diye bu TED, sayfalar dolusu ilan vermiş. Her okul ayrı.. Her kentteki vakıflar ayrı.. Adında TED olan her kurum ayrı..
Selçuk kardeşime sormak isterim..
Gelirinin büyük bölümünü bağışlardan elde eden, bu sayede yığınla burslu çocuk okutan TED kurumları bu ilanlar için, gazetelere kaç milyon lira ödediler?. Bu parayla kaç burs verebilirdiniz?.
Bunların yerine, altında TED'lerin hepsinin imzası olan tek ve mütevazi bir ilan verilseydi olmaz mıydı?.
Şadi Bey'in TED ile tek ilgisinin sizin babanız olmasını gördük o ilanlarda..
Bu sizi rahatsız etmedi mi?.
TED parası ile bağlılık bildirmeleri, hoş karşıladınız mı?.
Babanızın cenazesine, TED'e bağış yaparak çelenk gönderenlerden gelen para, bu ilanların parasını karşıladı mı?.

***

Bu yazı TED üzerinden, özel genel tüm kurum yöneticileri için yazılmıştır. Benim, vatandaşın parası ile koca koca imza atarak hulus çakma adetinden artık herkes vazgeçsin..
Özel kaleme bir telefon. Gitsin ilan, gitsin çelenk.. Ödesin halkım..
Yetti artık..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA