Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Muslera ve ötekiler!..

Efendim bir teranedir gidiyor.. Galatasaray'ı Beşiktaş önünde hezimetten Muslera kurtarmış.. Hadi ordan.. Tolga iki gol yiyip takımı yenilince, tu kaka.. Ayni şeyi yapan Muslera kahraman..
Efendim Muslera en az beş gol kurtarmış.. Tabii kurtaracak.. Geleni gideni yesin diye milyonlarca dolar vermiyorlar ona.. Kaldı ki, kurtarışlara birer birer bakalım mı?. Yok onları da yeseydi?. (İşin farkında olan tek yazar Vatan'da Murat Öztürk). Peki ya yedikleri?. Biri tam rezil.. Öteki gene ayni köşeden. Kapadığı köşeden..
Kalecileri kurtardığı gollerle değerlendirmeyin.. Yediklerine bakın..
Muslera'nın geldiğinden beri yediği golleri teker teker izleyelim mi?. Yarısından fazlası hatalı.. Çoğu da tam Tolga hatası.. Kararsızlık.. Çıkmaya karar.. Yarı yolda vaz geçme.. İki adım geri. Orda duraklama.. Yani vuran da boş, kale de.. Bu hata beş yıldır yapılır mı?. Taffarel efendi, hani Muslera'nın çok sevdiği hocası ne iş yapar?.
Bir kural vardır. Talebenin en sevdiği hoca, en az öğretendir. Çünkü o zorlamaz.. Lise hayatınızı düşünün..

***

Galatasaray'ın en büyük düşmanı Arena tribünlerinde oturuyor. Maça küfür ederek mastürbasyon yapmaya ve boşalmaya gelenler Galatasaray taraftarıysa, ben Napolyonum.. Yahu Galatasaray'dan "Düşman" diye söz eden Aziz Yıldırım para ile casus tutup Arena'ya gönderse, bunların verdiği zararı vermez..
Bunlar utanmaz.. Bunlar rezil.. Bunlar futbol cahili üstelik..
Yahu Burak da sakatken ve takım devre arasına kadar iki kritik lig maçı oynayacakken daha onuncu dakikada Umut yuhalanır mı?. Yahu "Köprüyü geçene kadar.." hiç değilse..
Kaldı ki, Umut, bu takıma en yararlı adamların başında geliyor. Onun kadar koşan, onun kadar rakip savunmayı dağıtan, onun kadar arkadaşlarına koridor açan, pas almak için hamle yapıp, topu ayağında tutan arkadaşına tercih yaratan bir tek kişi daha var mı?. Galatasaray'daki en iyi takım oyuncusu Umut!.
Akhisar maçındaki golü onun takipçiliğinin eseriydi. İkinci golde peşindeki stoperi nasıl çekip götürdü, Bilal'e rahat şut fırsatı verdi, farkında mısınız cahiller..
Olamazsınız.. Çünkü o sırada mastürbasyonunuz sonuç vermişti, boşalıyordunuz..
Gidinin rezilleri.. Korkunuzdan topa rahat vuran futbolcu kalmadı, Galatasaray'da.. Sosyal medyada akıttığınız zehirler, Fener şampiyonluğunun (Beşiktaş değil.. Onu yapmazlar.) yolunu açıyor. Yetmiyor.. Bir de tribünde azıyorsunuz..
Geri kalan Galatasaraylılar bu zehirli casus yılanlara niye ses çıkarmıyor da işbirlikçi oluyor, susarak, onu da anlamıyorum..
Yahu Mustafa Denizli gibi bir adam, kafasındakini sizin yüzünüzden sahaya yansıtamıyor.. En azından geç kalıyor..Takımı, oynanan oyunu ve oyuncularını değil, sizin tepkinizi düşünüyor o anda çünkü.. ve değişiklik yapması gereken anlarda donup kalıyor, "Ya gireni de ıslıklarlarsa" diye..
Mustafa Denizli'ye geldiği günden beri, kenarda şaşkınları oynatıyorsunuz.. Utanın be..
Yeter!.. Yeter artık, casuslar, hainler takımı!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA