Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sonuna kadar yanındayım, Dursun Özbek!..

Başlıktaki lafa şaşırmadıysanız ben şaşarım. Bugüne dek bu ülkede Dursun Özbek'i en ağır eleştiren bendim. Şimdi ne oldu da, tam desteğine geçtim, merak edeceksiniz tabii..
Söyleyeyim..
Dursun Özbek, Galatasaray'ı tertemiz bir kulüp haline getirmek için kolları sıvadı, bir.. Başkanın bu kararı bazı fincancı katırlarını fena halde ürküttü. Öyle ürküttü ki, dün onu başkan yapmak için her yola baş vuranlar dahil bir koca gurup, (Yoksa gürüh mu desem) onu yıkmak ve bu araştırma ve soruşturmayı engellemek için bir araya geldiler. Kanlılar dahil.. İki.. Yetmez mi?.

***

Son zamanlarda, Galatasaray'daki hem de en önemli, en saygın, en sevilenler dahil, bu kulübün başında ve çevresinde olanlarla ilgili öyle şeyler anlatılıyor ki, fısıltı gazetesinde, dinlerken benim yüzüm kızarıyor..
Herkes birilerini anlatıyor.. Kimler neler neler götürmüşler.. "Yahu milyarder adam 1 milyona tenezzül eder mi?." Eder.. Kayıt dışı para ise eder. Kayıttaki milyarın 1 kuruşunu usulsüz, yasa dışı kullanamazsın. Oysa kayıt dışı para ile rüşvet verirsin, adam satın alırsın.. Medyada destekçi toplarsın. Aklına ne gelirse..
Bunları bana anlatanlar, sıradan insanlar olsa neyse.. En içerden.. En yakından.. En bilmesi gerekenler..
"Yahu bana anlatacağına kongrede anlatsana" diyorum.. "Orada anlatmam Galatasaray'a ihanet olur. Kulübü lekeler duruma düşerim" diyor.. Kim diyor?. Kimler diyor, söylesem yer yerinden oynar.. Onlarca.. Hepsinde yüreksizlik sebebi ayni..
"Galatasaray'a gölge düşürmemek.."
Peki böyle rezil şeyler kulaktan kulağa dolaşınca gölge düşmüyor mu?.
***

Dursun Özbek'ten bir dileğim var şimdi.. Fatih İşbecer'in ortalığı birbirine katan lafının arkasında dursun.. "Galatasaray fakirleşirken, birileri zenginleşiyordu" derken kimleri kast etti, araştırılsın..
Her türlü dedikoduyu kökünden bitirmek için, bu araştırma, soruşturmayı, yurt dışından bir bağımsız denetleme kurulu yapsın.. Avrupa'dakiler de şüphe uyandırabilir. Amerika'da adı devletlerinden de saygın kurumlar var. Onlardan biri ile anlaşılsın..
Bu bağımsız denetleme şirketi gelip, 2000 yılından itibaren Galatasaray'ı her şeyini denetlesin.. Her söylentiyi deşsin..
En önemlileri, transferler.. Galatasaray'a gelip yedek kulübesinde bile oturmadan giden transferler var. Bunlarla ilgili anlatılanlara inanmazsınız..
Kimler yapmış bu transferleri.. Aracılar kim?. Futbolcu kaç paraya imza atmış, kulüp kasasından niye bunun iki misli para çıktı görülmüş, mesela..
Riva arazisi.. Bu araziye bitişik alanları satın alanlar arasında Galatasaray başkanları, yakınları var mı?. Bu bitişik alanlar Riva ile nasıl birleştirilecekti, plan neydi, mesela..
Daha neler neler!..
***

Şimdi 2000 yılından bu yana, Başkanlık yapmış, yönetimde bulunmuş, profesyonel olarak futbol şubesini yönetmiş her ama her isim töhmet altında. Sanırım bunların hepsi isimlerinin sonsuza dek temize çıkmasını sağlayacak bir bağımsız soruşturmadan çekinmez ve kaçınmazlar.. Hatta destek olurlar. Dedim ya.. Fısıltı gazetesinin en rezil sütunlarında adı geçenler arasında çok yakın dostlarım, çok sevdiğim insanlar da var.
Onların adına ben "Hodri meydan" diyorum!.
Herkes el ele vermeli ve Dursun Özbek'i bu soruşturma için desteklemeli.
Kendisinden şüphesi olmayan herkes!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA