Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Konserim ertelendi!..

Bu gece CRR (Cemal Reşit Rey) Senfoni eşliğinde, sevgili Berfin'imi dinleyecektim. Sultanahmet patlaması sonunda ani bir kararla konser pazar gecesi 20:00'ye kaydırıldı.
Yanlış..
Terör, kabul edin etmeyin, yaşamımızın bir parçası oldu. Dünya alışıyor terörle yaşamaya.. Biz daha da deneyimliyiz oysa..
Teröristler bu eylemleriyle bir yere varmak değil, adlarını duyurmak istiyorlar. Kentin, ülkenin yaşamını değiştirip, etkinliklerini kabul ettirmek tek amaçları..
Bu oyuna gelirsek terör o amaca ulaşmış olur..
Bu yüzden, hükümet artık bir genelge ile duyurmalı ki, böyle bir eylem anında kimse kendi kafasından, duyguları, ya da endişeleri ile apar topar karar almasın. Herkes terörle savaşın en üst makamından, yani Başbakanlıktan gelecek talimatı beklesin..
Yas tutulacağı zaman, bilirsiniz, radyolar müziği yavaşlatır. Klasik müzik çalmaya başlar. Klasik Müzik konserini apar topar ertelemek ne oluyor o zaman?. Teröristlere zil takıp oynatmak mı?.
Bütün eğlence yerleri, gece kulüpleri, barlar açık.. Maçlar yapılıyor. Klasik konsere erteleme..
Bu keyfilik bitmeli.. Bitirecek olan da Başbakanlığın Genelgesi olacaktır.
Berfin Aksu'nun harika kemanını (Mozart 4 nolu keman konçertosu) ve Yusuf Çelik'in çellosunu (Haydn 2 nolu çello konçertosu) Rengim Gökmen yönetiminde CRR Senfoni eşliğinde pazar gecesi izleyeceğiz artık. Konser öncesi saat 19.00'da da kuliste sanatçılarla bir minik tanışma toplantısı var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA