Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pera Palas'ta bir tatil sabahı..

Pera Palas'ın artık tiryakilik yapan cumartesi konserlerinde, bugün piyanist Burçin Büke var..
120 yılı aşkın tarihi boyunca unutulmaz balolara, konserlere ev sahipliği yapan, doğal akustiği sayesinde özel bir ses sistemi kullanılmasına gerek olmayan Grand Pera Balo Salonu sabah 11'de bekliyor bizi gene..
Uluslararası Lanciano Piyano yarışması birincisi Burçin Büke, Berlin, Color of Musik Oda Orkestrası'nın solist ve kurucularından..
Fransa, İngiltere, İtalya, Yunanistan, Bulgaristan, Avusturya, İsrail, Hollanda, Mısır, İsviçre, Estonya, İspanya ve Amerika'da konserler verdi.
11 albüm yaptı.
..Ve en güzeli..
Bu tatil sabahı konserlerinin en büyük eksiği tamamlandı.
İsteyene açık büfe brunch, isteyene öğle yemeği, bu otelde hayatının en esrarengiz günlerini yaşayan Agatha Christie'nin adını taşıyan restoranda servis ediliyor artık.. Konser konuklarına yüzde 15 var.
Biletler Biletix'de..
(Şimdi "İyi de Hıncal Efendi, bu bugün mü yazılır" diyeceksiniz.. "Ben köşeyi okuduğumda konser bitmişti" diye sitem edeceksiniz.. Haklısınız.
Aslında yazı dünkü köşeye yazıldı.. Gene geçti ama hiç yoktan iyiydi. Yarım sayfadan büyük bir reklam gelince girmemiş..)

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA