Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Braveheart affa uğradı!.

"Yeni yılda senin kara listene girmemek için Hollywood'un kara listesi ile ilgili bu notu yolluyorum.. İstanbul'un karlı günlerinde her halde işine yarar" demiş, Hollywood Özel Muhabirim (!) Safter Yılmaz yolladığı ilk 2016 notunda..
Buyrun..

***

Bir zamanlar "Braveheart" ve "Tehlikeli Silah/ Lethal Weapon" gibi filmleri ile sinemanın en rağbetteki yıldızı olan Mel Gibson içkili yakalandığı sırada polise verdiği ifadede Yahudiler aleyhinde konuşunca Hollywood tarafından kara listeye alınmıştı..
2006'da yönettiği "Apocalypto"dan sonra tüm kapıların yüzüne kapandığı Mel Gibson nihayet affa uğramış görünüyor..
Yakın dostu Jodie Foster'in yönettiği 2011'deki "The Beaver" filmi dışında hiçbir stüdyoda iş bulamayan Mel Gibson nihayet son "Altın Küre "ödüllerinde gözüküp bir de ödül vererek ortaya çıktı..
Bu onun Hollywood'da artık affa uğradığının ilk önemli işareti oldu.
Mel Gibson'un kendi çabaları ile finanse ettirdiği ve yönetmenliğini yaptığı Avustralya da çekilen "Hackshaw Ridge" adlı İkinci Dünya Savaşı'nda geçen filminin, Hollywood'un ufak stüdyolarından Kanada şirketi "Lionsgate" tarafından önümüzdeki haftalarda dağıtılması bekleniyor.
Bunu Mel Gibson'un başrolde oynadığı yine "Lionsgate"in dağıtacağı "Blood Father" takip edecek.
Kara listeden çıksa da, Mel Gibson'un kaderi bu iki filmin gişe yapmasına bağlı.
Safter.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA