Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Naklen dedikodu!..

Efendim telefonla arayanlar.. Mesaj yollayanlar.. Mustafa Koç'un cenaze törenindeki naklen yayın fiyaskosunu yazıyorum ya.. Konu NTV'nin sabah toplantısında ele alınmış ve denmiş ki, "Hıncal Uluç NTV'ye gıcık oluyor da ondan yazıyor.."
Bir defa doğru olduğuna ihtimal vermiyorum. Çünkü NTV'nin üst yönetimindeki herkes çok yakın dostum. Lafta da değil..
Ayda bir defa buluşur, dertleşiriz. Ev sahibi, NTV Ceo'su Erman kardeşim. Organize eden de, Spor Müdürü Fuat!. Son zamanlarda gıcık olduğum doğru. Fuat bir türlü buluşmayı ayarlayamadı, üç aydır..
İşe gelince..
Ben sadece NTV'ye değil, bütün haber kanallarına kızıyorum. Sadece örnekleri NTV'den veriyorum.. Neden?.,
Hani bir zamanlar dillere sakız bir reklam sloganı vardı.. "Yok aslında birbirimizden farkımız, ama biz Osmanlı Bankasıyız.."
Ne demekti ordaki "Ama biz Osmanlı Bankasıyız?."
Bu ülkenin ilk bankası biziz. Bankacılığı memleketimize biz getirdik.."
İlk olmanın, bir çağdaşlığı ülkeye getirmenin sorumluluğu vardır ve o asla bitmez.
NTV ilk haber kanalı bu ülkenin ve Nuri Çolakoğlu kardeşim tarafından harika bir şekilde kuruldu. Ben televizyonda haber ve canlı yayınlar dışında birşey izlemem. Bu yüzden önümde hep NTV açık oldu. NTV alışkanlık yaptı. Sonra bozulma başladı.. O zaman ötekilere baktım. Baktım ki, yok aslında birbirlerinden farkları, Osmanlı Bankası'na döndüm. Mesele bundan ibaret.
NTV ile ilgili eleştirilerimde açık seçik "Bütün haber kanallarını eleştirdiğimi, örneği sadece NTV'den verdiğimi" yazdım. Geri zekalı olan bile anlar.. NTV'de yığınla tembel var ama "Hıncal gıcık oluyor da bizi yazıyor" diyecek kadar gerzek olan yok..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA