Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir "Kaçmaz" konser!.

Efsanevi Kanadalı piyanist Angela Hewitt, bu hafta sonu İstanbul'da.. Sevgili kardeşim Kamil Şükun'un kurduğu İstanbul Resitalleri, ardından ona layık yürütülüyor.
Hewitt'in bugüne kadar yayınlanmış 30'dan fazla albümü var ve hepsi satış rekorları kırdı. Konserleri dünyanın her yerinde olay.. Bach kayıtları kapışılırken, The Guardian, Hewitt için "Çağımızın en önde gelen Bach piyanisti" diye yazdı. The New York Times, onu "Bayan Hewitt "kafasında kalbinde olanı anında parmaklarının ucunda hisseden o ender sanatçılardan" diye anlattı. Angela Hewitt, cuma gecesi 20.00'de Sakıp Sabancı Müzesi içindeki The Seed salonunda sizleri bekliyor olacak.
Programında Schubert'in Müzikli Dakikaları, Haydn'ın Fantezisi Bach'ın Kromatik Fantezisi ve Partita'sı ile Beethoven'in emsalsiz sonatı "Les Adieux" var.. Müzik severler kaçırmasınlar. Biletlerini de hemen alsınlar. (Biletix)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA