Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir "olumlu" bürokrat!..

Hava Alanları Güvenliğinden sorumlu Vali Yardımcısı M. Bahattin Atçı ile nihayet görüşebildik. "Nihayet" diyorum, çünkü o beni arıyor bulamıyor. Ben dönüyorum, toplantıda..
Önce keyifle söyleyeyim, Bay Atçı fevkalade olumlu bir bürokrat.. Nasıl kibar, anlayışlı.. Daha konuşurken insanda saygı uyandırıyor..
Aziz Yıldırım'ın sebep olduğu, Sabiha Gökçen alanındaki güvenlik skandalını yazmıştım. Yıldırım, korumasını aranmadan kapıdan geçirmişti, Gökçen'deki yetkililer de, Güvenlik Görevlisi'ni azarlayıp, Aziz Yıldırım'dan özür dilemişlerdi. Haberler kocaman kocaman böyle verilmişti.
"Hava limanında güvenlik zincirinin kırılması uluslararası skandaldır" diye yazmıştım.
Atçı "Yazınızı okur okumaz, Sabiha Gökçen'den görüntüleri getirttim. Birinci kapıda bir şeyler oluyor. Aziz Yıldırım konuşuyor ama kamerada ses yok tabii. Ancak ikinci aramada, o koruma ceketi çıkartılarak aranıyor ve öyle uçağa geçiyor" dedi özetle..
Ben de dedim ki, özetle..
"Ülkemizde aranmamış olmayı hava atma sayan insanlar var.. Bu haberler böyle çıkıp, yalanlanmayınca, 'Ben de aratmam' heveslileri artıyor bir.. Güvenlikçiler 'Sen benim kim olduğumu biliyor musun' diyenlerden çekinir hale düşüyor, iki. Bu da hava limanı güvenliğini zaafa uğratıyor. Bu tür hava basma, güç gösterisi yapma çabalarına asla hoşgörü ile bakılmayacağını anında açıklamanız gerek!."
Sonunda anlaştık..
Bana da size duyurması kaldı..
Güvenlik araması yapan görevliler!. Kimseye papuç bırakmayın. Sizi zor durumda bırakan olursa, yetkili Vali Yardımcısı M. Bahattin Atçı'yı aramaktan çekinmeyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA