Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ah Denizli ah!..

Mustafa Hocam.. Elinde artık bir tek Türkiye Kupası kalmış.. Kupada artık "Kendin ol.. Kendine gel.."
Sahanın kenarında duruşundan vücut dilini okuyorum. Bitkin görünüyorsun.. Kendine güvenin sıfırlamış. Sen güvenmezsen, takım nasıl güvensin..
"O ne der, bu ne yapar" diye takım seçmekten vazgeç artık. Bu taraftara da, bu yönetime de yaranamazsın. Hem Galatasaray'a en büyük darbeyi vuran o taraftar ve o yönetime yaransan ne olacak ki?.
Konya maçında girişi ile takımı nasıl ateşlediğini gördün Sabri'nin. O zaman niye kenara aldın?. Taraftar baskısından..
Donk denen adam, sapır sapır dökülürken, onu oyunda niye tutuyorsun? Yönetim korkusundan.. Donk'un nasıl döküldüğünü görmüyorsan, o daha acı.. Artık önündeki maçı da okuyamıyorsun demektir.
2-1 galipken deplasmanda ve skoru korumak isterken, Mustafa Denizli, orta sahaya hücumda iyi ama, en çok top kaptıran Rodriguez'i mi alır, yoksa, savunmada sıfır olan Donk'u çıkarıp, Koray'ı mı ön liberoya kilit yapar?.
Olcan'ın sol kanat dışında sıfır olduğunu hala görmüyor ve anlamıyorsan, sen nasıl Denizli'sin?.
Yanına hala sana fikir verecek bir kişi bile almadın.. "Bu takımı tek başıma yönetirim" iddiasından vazgeç. Yönetemezsin, bitersin..
Bitiyorsun zaten.. Haberin olsun!.
Türkiye Kupasından elendin mi, hadi "Güle güle!.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA