Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Paga "g"nini şov!.

Paganini, klasik müziğin, hele de kemanın büyük dehası.. Adının ortasına eklenen "g" harfi, büyük ustanın adının ikinci hecesini "Gag" yapmış.. Yani
"Şaka!.."
Klasik müzik gibi, çok derin, çok ciddi bilinen, bu yüzden hatta çekinilen bir sanat dalını, şakalarla süsleyip, herkesin içine indirmek, bu hafta sonu cumartesi gecesi TİM Şov Center'da izleyeceğimiz Pagagnini Şov'un ruhu..

Efsane Paganini'nin eserlerinden ilham alan, Ara Malikian ve Yllana adlı iki sanatçı, eğlenceli ve sürprizlerle dolu bir gösteri hazırlamışlar. Pagagnini, klasik müziğin en popüler, en seçme eserlerini, hatta kahkahalar attıracak şakalarla sunuyor.. Müzikten de zerre ödün vermeden yapıyor bunu üstelik.
1991 yılında kurulan topluluk, bu hoş gösteriyi Senegal'den Montreal'e kadar dünyanın hemen her yerinde, ayrıca pek çok saygın festivalde sahnelemiş.
Neşeli bir müzik gecesi geçirmek isteyenler, kaçırmasın sakın!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA