Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Utanma kalmamış!..

Fenerbahçe'nin oyunu öldürmek için yaptığı "Kasıtlı" taktik faulleri alkışlayan "Çirkin" medya, ayni taktiği uygulayan Başakşehir'i de göklere çıkarırken, Umut'a yapılan harekete çalınan penaltının haksız olduğunda bir kere daha birleşti. Başta "Ben de yaptım ama utandım sonra, sen de utanırsın" diyen Rıdvan. Bu ülkenin en saygın yorumcusu iken, Fener holiganı gibi yorumlar yapmaya başlayan Rıdvan.. Ve de yorum yazan hakem hocaları..
Vatan gazetesinde nerdeyse tam sayfa çıkan resme bakın..
Umut'un suratında, onun hızını kesmek için uzanan kola bakın bir.. Hemen yanında koşan Uğur'un sağ ayağına darbesine de bakın.. Yani hem yukardan, hem aşağıdan müdahale var. Ey Şeytan Rıdvan, iki yanında koşan iki adam, seni her santimde biraz daha sıkıştırıp makasa alırsa, ayni anda alttan koşan ayağına vurup, üstten yolunu keserse, ayakta kalman mümkün mü?. Düşmez misin?. Umut'u niye sahtekarlıkla itham ediyorsun, o zaman?.
Peki Umut'a yapılan ve çalınmayan iki penaltı pozisyonu daha var. Onlar niye tartışılmıyor.. Sıkıyor mu maçanız?.
Tıpkı geçen haftaki gibi, bunu süzen hakemler alkışlanırken, karar Galatasaray lehine olursa, hepsi birleşiyorlar saldırmakta.. Bitnel'i bitirdiler.. Çünkü, Beşiktaş maçının hakemine göz dağı vermek lazımdı. Cüneyt Çakır'ı gördünüz, dersini nasıl almıştı.
Şimdi, Galatasaray-Fener maçına hazırlıyorlar kim olacaksa, o hakemi.. Çünkü o taktik faulleri de, o 18 içindeki penaltılık üstten, alttan dokunuşları da en çok yapan takım Fenerbahçe.. Şimdiden o maçın hakeminin bilinç altını oyuyorlar ki, taktik faullere kart çıkmasın, penaltı çalınmasın..

***

Adamlarda Galatasaray nefreti o kadar dehşetli ki, genç bir yıldız adayını da kirletmeye kalktılar.. Mehmet Batdal, Galatasaray alt yapısından ya.. Gol atmamak için çırpınmış, meğer. Öyle yazdılar. Attığı golü de istememiş ama, Cenk yemiş.. Ne yapsın zavallı..
Yani bunlarda yüz kızarması olsa, domates fiyatları ucuzlardı..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA