Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ömürsün, Ömür!..

Ömür Gedik kardeşime bir haller oldu. Geçen gün, Erkan Petekkaya'yı savunurken "Dizilerdeki öpüşme sahnelerine ben de tahammül edemiyorum" diyerek hem de nasıl sansürcü bir tavır koydu pat, diye. Bir sinema yazarı, sansürü en son savunacak kişi.. "Bir kazadır" dedim.
Yanılmışım..
Geçen gece de, bir yarışma programında, Madonna, Leydi Gaga, Myles Cyrus gibi seksi klipleri ile ün yapan Otilla adlı bir şarkıcıdan "Ağızlarının sularını akıtarak söz eden" yarışmacılardan fena halde utanmış.
Niye utanmış.. Yarışmayı izlerken Adana Hava Alanındaymış. On erkek içinde tek kadınmış.. (Yaşasın eşitlik.. Feminizm falan filan..) Ondan utanmış..
Diyelim seksi.. Ama Bay Tahmin'in yayın saati 1.30.. Yani gece yarısından 1.5 saat sonra, iyi mi?.
Yayıncılar,
Program planlaması yaparken, gün gün, saat saat, Ömür nerde öğrenin, ona göre program koyun, ya da koyduğunuz programı sansür edin, tamam mı?.
Yoksa sizi ben bile kurtaramam!.
Bu arada!..
Allahtan tek başıma yaşıyorum. Yoksa pazar sabahları Ömür'ün Ömür pozlar verip, yaptığı söyleşileri taşıyan Hürriyet'i eve sokamazdım belki..
(Bunların hepsini "Gülelim" diye yazdığımı söylemem bilmem gerekli mi, Ömürcüm?.)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA