Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İki korkak!..

İki korkak bir hamama yaraşır, beyler.. Futbol sahasına değil..
Bu ülkenin yıllardır görmediği bir forvete hem de yedekleri ile sahip Fenerbahçe, sezon başından beri "Ben gol yemeyeyim yeter. Bir gol nasıl olsa atarım" taktiği ile oynuyor.. Gol rekorları kıracak takım, 1-0'larla üç puan kazanıyor.
Bu ülkenin son yıllardaki en başarılı Anadolu Takımlarının başında gelen Osmanlıspor (Melih Gökçek Cumhuriyetin Başkenti Ankara'nın adını silmek için Ankaraspor'un adını böyle koydu.) Fenerbahçe'nin zayıf karnının savunması olduğu gerçeğinin farkında bile olmadan, kapandıkça kapanıp, Fener'in istediği oyunu oynuyor.. Öyle oynuyor ki, ikinci devre zorunlu olarak hücuma dönen Fenerbahçe'de mesela Van Persie boş kaleye ıska geçmese (O ıskayı Umut geçseydi mesela, Ali Sami Yen'de..) Pereira taktiği gene tutmuş olacaktı.
Tek puan almak başarı ise eğer, sahibi, bakmayın bizim skor yazarlarına, Korkak Osmanlı Hocası değil, ikinci yarı en az beş gol pozisyonunda topu avuta atan Fenerliler..
Bu ülkede tabelaya bakıp yazı yazma huyundan vaz geçecek tek spor yorumcusu yok mu, Allah için..
O pozisyonların üçü gol olsaydı ayni maçta, ayni şeyleri mi yazacaktınız Osmanlı'nın "Korkak" Hocası için..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA