Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Melo geliyor, Melo!..

Yani arkadaşlarım alınmasın ama, bu Melo'nun menecerinin bizim medyada besledikleri var galiba..
Beşiktaş'ta transfer işlerini yürüten yönetici Torunoğulları, bazı menecerlerin, beş para etmez adamlarını kulüplere sokuşturmak, ortalığı kızıştırmak için ne dümenler çevirdiklerini bir nebze anlattı, ötesini tahmin zor değil..
Dolar milyarderi kulüp başkanları bile, transferden komisyon alıyorlarsa şaşmam.. Çünkü, dolar milyarderi iş adamının her kuruşu kayıt altındadır. Kayıt dışı para "Ölüm"dür.. Panama Belgelerini hatırlayın.. Oysa transfer komisyonu birkaç milyon, hatta birkaç yüz bin lira, elden verilir. Kayıt dışıdır. O parayı her türlü kirli işinde, mesela rüşvet için kullanabilirsin..
Bu ne demek?. İşini bilen menecer, herkesi, herkese satabilir demek..
Bu ülkede, 15 yıldır, her fırsatta, hatta fırsat yaratılıp, Allahın günü Lucescu haberlerinin çıkması tesadüf mü sizce?.
O kadar saf olmayın.. Şimdi, İnter'den kovulmak üzere ya.. Melo'yu sokuşturacaklar, gerisin geriye Galatasaray'a.. Günlerdir bu utanç adamının pazarlaması yapılıyor, spor sayfalarında..
Spor Müdürleri.. Dikkatli olun!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA