Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ayni tas, ayni hamam!..

Birileri karar vermiş.. Türkiye Kupası finalini Fener-Galatasaray oynayacak..
İki yarı final maçının iki hakemi de, Fener ve Galatasaray lehine çalışmak için nasıl yırtındılar.. Ne eyyamlar yaptılar.. Yani izlerken, bu ülkenin insanı olarak utandım..
"Bunlar nasıl hakem?. Bunlara not verenler nasıl gözlemci?. Her şey birbirine bu kadar ayıp zincirle mi bağlanmış" dedim. Dedim ama, başka diyen pek yok.. Medya memnun eyyamdan..
Maçın başında, Ba, hakemin gözleri önünde nasıl dirsek çaktı, Rangelov'a.. Penaltı ve kart.. Hatta kırmızı.. Maçın kırılma noktası olabilir.. Görmedi tabii, eyyamcı..
Rize'yi de iki saçma sapan sarı kartla on kişi bırakan öteki eyyamcı bitirdi. Sonra çok utanmış olmalı ki, rezil bir kararla Hakan Balta'yı cart diye attı..
Ali Palabıyık ve Tolga Özkalfa adları.. Önemli mi?. Hepsi ayni tornadan.. Hepsi ayni "Ayıp zinciri"nin adamı.. İkinci maçlarda ötekileri de göreceksiniz..
Bir de Yayıncı Kuruluş tabii..
90a adlı programda "Yayıncı Kuruluş" diye LigTV'yi nasıl acımasız eleştiriyoruz, Kemal'le (Belgin) ben.. Bizim gurup kanallarının Spor Müdürü Serkan kardeşim de yanımızda oturuyor.. Dinliyor sanıyordum.
Pes.. Neyi eleştiriyorsak LigTV'de, tıpkısının aynisi bizimkilerde..
Daha önce kulağına uyardım..
"Bak, LigTV'cilere 'Bizi yerin dibine sokuyordun, kendi televizyonuna suspussun' dedirme dedim. Ben söyledim, ben dinledim.
Sahada maç oynanırken topu kaybetmelerde LigTV'yi geçtik, anlamsız görüntülere dönmek, ya da tekrar merakı yüzünden..
Tekrar işe yarasa, yüreğim yanmaz..
Fernandao'nun saha ortasında rakip kaleye boş giderken indirilmesi "Bariz gol şansından (Son adam değil, Allahlıklar.. Bariz gol şansı) kırmızı mı, yoksa sarı yeterli mi" sorusunun yanıtı, pilot kamerada ve yarı sahanın tamamının görünmesinde.. Bizimkiler tartışılan sanki faulün kendi imiş gibi, yakın çekimle ayak hareketlerini tekrarlıyor..
Ba'nın penaltılık hareketinde ne spiker, ne de sunucu "Pe" hecesini bile etmiyorlar.. Fernandao'nun boş kalenin üstünden avuta attığı pozisyonda "Ofsayt" var mı?. Ne ofsayt kamerası görüntüsü var, ne de sunan ikili de "Acaba of..." sorusu..
Canlı yayın üzerine "Tanıtım" bindirmeler.. "Yeter" yazıyor..
Gerçekten "Yeter!", yahu!.
LigTV'yi geçtiniz, Serkan Kardeşim.. Kutlarım!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA