Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Güzel bir film!..

Suçlu/ Criminal'e bayıldım.. Bilim kurgu ile karışık bir gerilim filmi.. Ama romantik sahneleri de enfes..
Amerika'nın tüm nükleer füzelerini yöneten sistemi ele geçiren bir Hacker, bunu dünyayı yok etmeye niyetli bir çılgına satmak üzeredir. Genç CIA ajanı olayı öğrenir Hacker'ın peşine düşer ama iş tam bitme noktasında iken, çılgının adamlarınca öldürülür..
Beyin nakli üzerinde çalışmalar yapan bir bilim adamı, ölen adamın beyninin, hackere giden bilgileri taşıyan lobunu, müthiş korunan bir hapishanede zincirli tutulan bir başka çılgın katile nakleder..
"Tersine Frankenştayn öyküsü" dedi, Amerikalı yorumcular.. "Frankenştayn'da masum vücuda kötü beyin konuyordu. Bu defa, kötü vücuda, temiz beyin.." Aynen de öyle..
Ben zaten severim, Kevin Costner oynuyor, beynine ekleme yapılan kötü adamı..
Nakli yapan bilim adamı Tommy Lee Jones..
Operasyonu yöneten CIA şefi, Gary Oldman.. Üç usta bir arada..
Öldürülen ajan Ryan Reynolds, dul karısı rolünde Gal Gadot var.. Arka arkaya filmlerini izliyoruz güzel yıldızın. Geçen ay, Süperman/ Batman'da Wonder Women'ı oynamıştı. Kod 999'da ise, bu defa, Ben Affleck'in kardeşi Casey Affleck'le beraberdi.
Bu defa hem güzelliği, hem oyunu ile dikkati çekiyor.
Havalar güzel ama, bu film de görülür. Hele türün meraklıları kaçırmasınlar..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA