Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Üç bakana çağrı!.

Perşembe sabahı bu köşede çıktı, yurt dışı kumarhanelerin bu ülke insanına hem de yasak olan cep telefonu mesajları ile ulaşıp, cep telefonu ile kumar oynattıklarını anlatan yazım..
Türkiye'de kumar yasak. Kanunla..
Türkiye'de önceden izin almadan ceplere reklam göndermek de yasak.
Adam yasak mesajla, yasak kumarı oynatıp, milyonlarca dolar kazanıyor, benim devletim seyrediyor. Onu yazdım.. Her yasanın sonunda "O kanunu yürütmekle görevli" bakanın adı da yazar..
Kumar ve SMS yasaklarını ihlal edenleri izleme görevleri, İçişleri, Adalet, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlarında..
İsimlerini yazıp çağrı yaptım. Her zamanki gibi hiçbirinden, ne kendilerinden, ne de benim vergilerimle maaş alan basın sözcülerinden "Gık" sesi gelmedi.
Başka şey geldi..
Hem benimle, hem de devletle alay eden bir mesaj..
Daha o sabah çıkan gazetede adını yazmıştım.
Sportoto bet diye bir sanal kumar şirketi ismen şikayet ettiklerimin başında geliyordu, yağmur gibi mesajlarıyla.. Yazımın mürekkebi kurumadan, iki saat sonra bana bir daha mesaj attı..
300 lira bedava oynama hakkı.. Kendi paramla ne kadar oynarsam, o kadar onlardan bedava fiş.. Kazandığım parayı da beş dakikada çekiyormuşum..
Buyrun Sayın Bakanlarım..
Bu sanal kumarhane emrinizde.. Toplayın çoluk çocuklarınızı etrafınıza oynayın bakalım!..
Ben "Devlet"i aramaya devam edeceğim, inatla ve ısrarla..

***
Bu arada Kıbrıs Cratos Oteli Genel Müdürü İrfan Satır aradı..
"Sanal medyada Cratos Casino diye kumar oynatanlarla ilgimiz yok. Tersine, adımızı kullandıkları için mahkemelik olduk. Biz de onlardan sizin kadar şikayetçiyiz" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA