Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tebrikler Beşiktaş!..

Bir Galatasaraylı olarak "Tebrikler" hepsi o kadar!. Ötesi içimden gelmiyor, şaşkın Beşiktaş başkanının fevkalade kırıcı lafları ettiğinden bu yana, en azından o başkan gidene dek Beşiktaş'a pek sempati duyamayacağım..
Çarşı gibi bu ülkenin gönlü en zengin taraftarı bu şampiyonluğu fazlası ile hak ettiği halde.. Bakın Çarşı'yı da yürekten kutluyorum. Şampiyonluk hamurunda en çok onların emeği var. "Taraftar" deyince onlar!..
Kendisi "Beyaz yalanlar"dan söz edince, "Yalancı başkan istemiyoruz" diyen bir üyeye hem de kongrede yumruk atan ve içeri çekip adamlarına linç ettirmeye kalkan Fikret Orman, Beşiktaş'ın başına yakışmıyor.
Aziz Yıldırım'la başlayan ve yurdun dört yanına yayılan Fenerbahçe öfkesini şimdi, taraftarı olmayanların bile sevdikleri Beşiktaş'a da çevirmeye çalışan Orman, çok ama çok ayıp etti, ediyor ve edecek görünüyor..
Bir şey daha.. Hocalık hayatında ilk defa şampiyon olan Şenol Hoca unutmasın. Geçen sene nasıl Beşiktaş ve Fenerbahçe, "Galatasaray Şampiyon olsun" diye ellerinden geleni yaptılar ve kupayı Hamza Hocanın takımına altın tepsi ile sundularsa, bu sene de Fener ve Galatasaray, Beşiktaş'a çalıştı. Ligde şampiyonluğu olan öteki iki takım Trabzon ve Bursa da en kötü sezonlarını çıkardılar.. Ortada Beşiktaş'tan başka şampiyon olacak takım kalmadı..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA