Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gelin ve kız!..

Sevdiğim TV yazarlarından Sina Koloğlu'da (Milliyet) okudum. LigTV, Beşiktaş- Osmanlı maçının bitiş düdüğünü gösterememiş. Spiker "Maç bitti" demiş de, ekran başında oturanlar, Beşiktaş'ın resmen şampiyon olduğunu anlamışlar.
Böylesi güzel, böylesi anlamlı bir düdük anını niye kaçırmış LigTV?.
Dilimizde tüy bitti. "Sırf naklen yayını yapan yönetmenin mastürbasyonu uğruna, topu kaybedip, lüzumsuz manzaralar göstermeyin" demekten. "Topu kaybeden dangalaktır" dedim hatta, öfkemden..
Kimin umurunda.. Durmadan, yerli yersiz tekrarlar yetmedi. Şimdi bir de tribün manzaraları.. Sahada maç oynanırken, tribünde olay olur anlarım. Hayır.. Seyirci gösteriyorlar.. Rastgele de değil ha.. Mesela Galatasaray tribünlerinde birisi var, her maç ille görüntüye giriyor ve uzun uzun kalıyor.. Niye?. Birinin kayınbiraderi mi, yoksa herif, ya da birilerini besliyor mu?.
Hele o futbolcu pozları yakın ve yavaş çekim.. Tamam.. İlginç ama maç dururken.. Oynanırken değil..
Bu mastürbasyon uğruna kaçırılan pozisyonun haddi hesabı yok.. Sonunda işte şampiyonluk anını kaçırmışlar. 8 yıldır beklenen şampiyonluk anını..
"Yuh" demek az..
Şimdi "Hıncal Efendi, sezon bitti, bunları niye yazıyorsun. Gelecek sezon başında yazsana" diyenleriniz vardır..
Söyleyeyim, niye yazıyorum..
Türk folklöründe bir "Kızım sana söylüyorum" diye başlayan, kız/gelin deyişi vardır..
Önümüzde bir müthiş maç var.. Türkiye Kupası final maçı.. İki ezeli rakip oynayacak ve milyonlar ekran önünde olacak.
Maçı bizim gurup verecek. atv!..
Ne var ki izlediğim kupa maçlarında gördüm. LigTV'de neleri eleştirmişsem, aynisini bizimkiler yapıyor.. "Kötü ve yanlış" salgın halde sanki..
Bu LigTV eleştirim, bizimkilere uyarı..
"Bak ne sahneler buldum" diyen yönetmenin kendi kendini tatminini unutun. 90 dakika boyunca, topu kaybetmeyin. Naklen yayıncılığın en önemli ilkesi budur.
Oyundaki topu kaybetmeyeceksin..
Tamam mı, arkadaşlar!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA