Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kuşadası!..

"Kuşadası eskisi gibi efsane olacak" diyen Belediye Başkanı için bir yazı yazmıştım..
"Deniz, güneş ve tesisler artık efsane olmaya yetmiyor.. İnsanlar artık dinlencenin yanında, geceleri dolduracak eğlence istiyorlar.. Kuşadası gecelerini bir cazibe merkezi yapmanız gerek" demiş ve sihirli sözcüğü yazmıştım..
"Festivaller.."
"Dünya ve Türk Starlarının yer alacağı festivallerle insanları Kuşadası'na çekebilirsin. Ötesi 'Herşey dahil' otellere nerdeyse bedava gidiyorlar, niye Kuşadası'na gelsinler" demiştim.
Belediye Başkanı Özer Kayalı aradı..
"Deneyim ve gözlemlerinizle zenginleştirdiğiniz önerilerinizi içeren yazılarınız için Kuşadası Turizmcileri ve halkı adına teşekkür ederim" dedi.
"Teşekkürle kalmayın Başkan" dedim.. "O teşekkür eden turizmcileri ve sivil toplum liderlerini toplayın. Kuşadası Festivali için bir fon oluşturun ve bir dünya vedetini hemen getirin. O vedeti takip eden dünya medyası, onunla birlikte Kuşadası adını da dünyaya duyuracaktır. Hazır Bodrum ve Çeşme uyurken, büyük iş yaparsınız.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA