Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pes!..

Adam kendisinden boşanmak isteyen karısını sokağın ortasında vurmuş öldürmüş. Kadının konuştuğu adamı da yaralayıp kaçmış.
İyi yere de kaçmış.. Kimsenin kimseyi tanımadığı, herkesin deniz kenarında çadır kurup ucuz tatil yaptığı bir kamp yerine gitmiş. Kendi çadırını kurmuş.
Denize giriyor, spor yapıyor.. Keka!..
Yakalanmış?.
Nasıl?.
İnstagram denen o karın ağrısı hesaba, bu kampta eğlenirken kendi resimlerini koymuş.. Kendi resmini, kendi hesabına koyarak "Ben burdayım" diye ilan eden bir katil.. Düşünebiliyor musunuz?
Yani bu cep telefonu denen çağdaş illetin nasıl eroinden beter bir bağımlılık, instagram denen şeyin de nasıl dayanılmaz bir teşhircilik olduğunu daha iyi anlatan bir örnek daha bulunmaz!.
Bebek'te resmi çekilirken "Bu benim özel yaşamım" diye magazin muhabirlerine saldıranların, cep telefonlarına bakmalı önce.. Kendi yayınladıkları fotoğraflarına!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA