Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Levent, kimsin sen?.

Galatasaray Futbol Şubesinin başına tepeden inme atanan Levent Nazifoğlu nam, kimsenin bilmediği, tanımadığı zat "Ben varken Olcan, Umut ve Tarık Galatasaray forması giyemez" deyince bir hukuk yazısı yazmış, futbolcuların yasal durumlarını anlatmış, Levent nam zata da, hukuksal yetkileri içinde böyle laf etme hakkı olup olmadığı anlamında "Sen kimsin" demiştim.
Yazı bu sütunlarda çıktı. Levent ne söz, ne yazı ile cevap hakkını kullanmadı.
Ama kimi nasıl ayarladı ise, bu konuda tek kelime söz etmediğim aSpor'a "Cevap hakkım doğdu" demiş ve konuşturmuşlar.
Benim sorduğum hukuk sorusu ile ilgili tek satır yok, güya cevabında.. Cebime videosunu gönderdiler, dinledim.
Kim olduğunu da kendi anlatmış, benim "Kimsin" demekten kastım o olmadığı halde.
23 yaşında Galatasaray'dan şutlanmış futbolcu olarak. Başka talibi de çıkmayınca, sporu bırakmış.. Ergun Gürsoy gibi önemli futbol adamlarının ayak işlerine koşmuş. Hepsi o..
Şimdi, seçilmeden Alp'in sayesinde Özbek biraderler tarafından futbolun başına atanan bu "Sen Kimsin" Levent söylesin bakalım..
Karabükspor önünde, kenarda oturanların Yasin dışında bir tekini 2 puan resmen giderken, takım alenen hezimetten dönerken Riekerink adlı Hoca (!) niçin oyuna almadı, alamadı?. Oturanlar arasında Olcan olsa, Umut olsa, oyuna girmez, umut yaratmazlar mıydı?.
Dağdan gelip, bağdakini kovmak iş değil, anladın mı şimdi Levent (Sen kimsin) Nazifoğlu?.
Hollandalı'nın vatandaşı Donk orda oturuyor.
Ona sesin çıkmaz.. Hollandalı'yı oraya tayin eden vatandaşı Sneijder Galatasaray yönetimine başkanından başlayarak hakaret eder, sesin çıkmaz. Konya'da haince olaylar çıkaran ve Galatasaray adına leke süren, sezonun ilk maçında stadı kapattıran "İtler"e de "Gık" diyemezsin, ama ellerinde kapı gibi sözleşmeleri olan futbolcular için "Forma giyemez" deyip bir de suç işlersin..
Suç ya..
Sen Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisisin.
Olcan, Umut ve Tarık da o şirketin mal varlıkları..
"Forma giyemezler" deyince, o varlıkların değeri sıfıra iner. Yani şirket ortakları zarara uğrar, bir. Bu borsada hisse senetleri işlem gören bir şirket için de manipülasyon anlamına gelir, iki.
Bir ortak dava açsa, mahkum olursun..
Olcan, Umut ve Tarık!..
Karabük maçı gösterdi ki, bunların sonu yakın. Sakın bir yerlere kıpırdamayın!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA