Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yazıklar olsun, TRT!.

Bu TRT, benim verdiğim vergilerle yaşar.. Öte yandan küçük su dökme yarışına girdiği özel TV'lerle haksız rekabet yapmak için, Anayasal görevini bir kenara bırakıp, reyting, yani reklam peşinde koşar.. Ve de en acısı.. Tıpkı özel TV'ler gibi, RTÜK'ün iktidarsızlığından yararlanıp, "Reklam Terörü" yaratır.
Terörist devlet televizyonu.. Olacak şey mi?.
Eleştirmenin faydası yok. Umurlarında değil. RTÜK desen hiç umurlarında değil.
O zaman tek umudum.. TRT, Devlet Bakanı Numan Kurtulmuş'a bağlı.. Ona baş vurmak..
"Sayın Kurtulmuş,
Çarşamba gecesi, Fener- Feyenoord maçını izlemek için saat sekize çeyrek kala eve geldim.
Merak ettiğim bir sürü şey var..
Stad bu defa dolacak mı?. Kadrolar nasıl?. Fener Hocası, ilk 11'de takımda ve kulübede ne değişiklikler yapacak, falan, falan..
Maçı verecek TRT 1'i açtım.. Reklam..
Tanıtım.. Reklam.. Tanıtım..
"Tamam bunlar para peşinde ama, TRT Spor var, iki kanallı hem de. Onlar maç öncesi yayınlar mutlak.. Açtım birini.. "Maç öncesi" yazıyor ama, reklam..
Öteki, aynen..
Üç kanal üzerinde tam 15 dakika dolaştım Sayın Bakan.. Benim paramla, benim için yayın yapan TRT'nin üç maç kanalında da reklam vardı, maçın başlama vuruşuna kadar. Son 15 dakikadaki, milyonlarca maç izleyicisi kanalı zaten 15 dakika kala açar.
Şimdi size soruyorum Sayın Kurtulmuş, Bu TRT, beni, yani vatandaşı, benim paramla yayın yaparken, affedersiniz ama beni "Eşşek" yerine koymuyor mu?.
RTÜK'de kayıtlar vardır. İzler misiniz?. Ya da, beni ve TRT Genel Müdürünü davet edin, birlikte izleyelim, yürekleri varsa?.
Saygılarımla.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA