Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Notlar.. Notlar.. Notlar..

Geçen hafta boyu "Yazmam gerek" diye not aldıklarım bitmedi. Kalanları derledim.. Buyrun!..

***
Önce bir yeni, en başa..
Fox TV ana haber sunucusu Fatih Portakal'a teşekkürler. Bir gün önce "Az sonra beraber olacağız, dedikten sonra, 15 dakika reklam izletip sonra, Yarın görüşürüz, demek haberciye yakışmaz" demeye getirmiştim. O gece anonsu "Reklamlardan sonra veda etmek üzere buluşacağız" diye yaptı..
***
Kiev- Beşiktaş maçı sonrası "Bu medyada gerçekleri yazan yok" demiştim.. Herkes hakeme yüklenmiş, Beşiktaş'ı eleştiren çıkmamıştı. Bana kalırsa hakem, o oyunla nasılsa kaybedecek Beşiktaş'ı ve Şenol'u kurtarmıştı çünkü.. "Medya bahaneyi buldu, gerçeği unuttu" diyordum ki, biraz geç, Hasan Sarıçiçek'i okudum, Türkiye Gazetesinde.. Yani bu kadar özgür, bu kadar korkusuz bir eleştiri olur. Gerçek dost acı söyler.. Şeyini örten kedi ayaklarına girmez..
Bravo Sarıçiçek.. Bir Gelişimci olduğunu kanıtladın, gene..
Ömer Güvenç bir de.. O da Vatan'da inandığı gerçeği korkusuzca yazmış. Beşiktaş'ın nasıl döküldüğünü anlatmış.
***
Tugay, 280 bin lira alacağını tahsil için, Galatasaray'ı icraya vermiş. Tepelerden haber.. O Galatasaray Tugay'ı hem de işini iyi yaparken, iki defa harcar, Teknik Direktör yardımcılığı ve Alt Yapı Yöneticiliği görevlerinden, cart diye kovarken mesele yok. Kovmakla kalmayıp internet sitesinden resmini kaldırırken de mesele yok. Ama 280 bin liraya, 280 bin kere tenezzül etmeyecek Tugay'ın sembolik olduğunu ahmakların bile anlayacağı hareketine "İhanet" de..
Yakışır benim spor sayfalarıma..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA