Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Şoför ne oldu?.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi basın bürosunda kaç kişi çalışıyor, benim vergilerimle kaç kişi sırtüstü yatıp maaş alıyor bilmiyorum. Ama bu suskunlukları devam ederse, boş oturan kaç kişinin İstanbul halkına toptan kaça mal olduklarını öğrenip yazacağım..
İnternette, Kamu Sitesi'ne girip sorarım. Anayasa gereği cevap vermek zorunda kalırlar o zaman.. ahaber'de yayınlanan "Örnek bir TV haberi"ne dayanarak, otobüsünü kapısı açık sürerken bir küçük kızın tekerlekler altına düşmesine sebep olan belediye şoförü için hangi işlemin yapıldığını Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a sordum. Çıt çıkmadı. Bir daha sordum.
Hâlâ "Tıs" diyen yok..
Şimdi sorum iki oldu, Başkan Topbaş'a..
"O şoföre hangi cezayı verdiniz?."
"O basın bürosu ne işe yarar?." Bu arada, ahaber'de o mükemmel haberi hazırlayıp, ajanslardan geleni yayınlayıp, habercilik yaptığını sananlara "Özel TV Haberciliği nedir" konulu bir ders veren ahaber muhabirinin adını da öğrendim. Aysu Mola kardeşimmiş..
Kutlarım.
Şimdi o şoför hakkında hangi işlemin yapıldığını, öğrenmek de galiba sana düşüyor, Sevgili Aysu!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA