Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Boğaziçi’nde harika gece!..

Yarın akşam bir yolunu bulup Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall'de bulunmaya bakın.. Harika bir programa bir de sürpriz eklenmiş..
Gürer Aykal şefim, İstanbul Sinfonietta'yı yönetecek. Daha çocukken bu sahnede tanıdığım artık geleceğin değil, bugünün yıldızı Elvin Hoxha (Hoca) kemanı ile konuk..
Gecenin tümü, en neşeli eserleri ile Mozart'a ayrılmış.. Hele benim kuşağım ezber bilir.. Waldo de Los Rios orkestrası pop yapmıştı Mozart 40 adı ile de, dünyanın biz dahil pek çok ülkesinde 1 numara olmuş, milyonlar satmıştı, Mozart 40!. Onu da dinleyip coşacağız yeniden..
Sürpriz mi?. Onu da söyleyeyim. Evin İlyasoğlu, gerçek bir Atatürk ve Cumhuriyet Çocuğu Gürer Aykal'ın kitabını yazdı. Bu hafta piyasada.. Bu çarşamba Albert Long Hall'de ise, hem Evin Hocam, hem de Gürer Şefim bu kitabı imzalayacaklar..
Biletler bedava nerdeyse.. Tam 30, öğrenci 5 (Beş) lira..
Nasıl mı alacaksınız?.
Tıklayın
www.klasikmuzik.boun.edu.tr

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA