Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Stockholm biletini kim alacak?.

Anekdotu bilirsiniz..
Yağmur duasında başlamadan önce kırda toplanan köy halkına seslenmiş hoca.. "İçinizde bir tek inançlı bu küçük çocuk.. Buraya gelirken şemsiye getiren tek kişi o!."

***
Beşiktaş- Olympiakos maçının öncesinde İnönü Stadı'nda büyük bir pankart asılıydı. Harita üzerinde İstanbul'dan Stockholm'e uçan bir uçak..
Peki kaç Beşiktaş taraftarı Stockholm bileti aldı, final maçı için?.
İşte spor müdürleri size yarının manşet haberi istihbaratı..
UEFA, Stockholm'de yapılacak final maçı biletlerinin "Cuma günü (Yani size göre dün) satışa çıkarılacağını" açıkladı, bir hafta önce.
Yani dün Türkiye saati ile 14.00'te bilet satışları başladı. Siz bunu bile haber yapamadınız..
Kim uğraşacak, UEFA sitesine gir de, koskoca "Final biletleri cuma günü Merkezi Avrupa saati ile 12.00'de satışa çıkıyor" haberini İngilizce oku da.. Tercüme et de, haber yap..
Ben sizin için ettim. Ve yaptım.
Cuma (yani dün) 14.00'ten, 28 Mart Salı saat 14.00'e kadar, UEFA.com adresinden kişi başına 4 bilet ayırtabiliyorsunuz. 28 Mart Salı satışlar kapanıyor. 7 Nisan'a kadar da, talebinize "Kabul edildi" ya da "Edilmedi" diye yanıt geliyor.. Kabul edilmişse, biletleriniz mayıs başına kadar size kurye ile yollanıyor.
Toplam 48 bin yerden 37 bini, finalist taraftarlara ve halka açık. İki finaliste 10'ar bin yer verilecek. 17 bin yer, yani (sizin başvurabileceğiniz yer burası) dünya üzerindeki diğer futbolsever ve taraftarlara tahsis edilecek. Kalan 11 bin yer ise, organizasyon komitesinin emrinde olacak. Yani yayıncı kuruluşlara, sponsorlara ve saire, dağıtılacak.
Bilet fiatları mı?.
1. kategori 150 euro.
2. kategori 100 euro.
3. kategori 70 euro.
4. kategori 45 euro.
Final maçı İsveç'in başkenti Stockholm'ün kuzeyindeki 60 bin nüfuslu Soina ilçesinin Friends Arenası'nda 24 Mayıs gecesi, Türkiye saatiyle 22.45'te oynanacak.
Hadi bakalım spor servisleri.. Sizi hazıra kondurdum işte.. Şimdi her gün bakın bakalım, yağmur duasına çıkanlar arasında, şemsiye alan kaç Beşiktaşlı var?.
Gün gün haber yapın bi zahmet, 29 Mart sabahına kadar..
Üşenmeyin. Okunursunuz!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA