Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kaç Dursun kaç!.

Erkekliğin onda dokuzu kaçmak.. Galatasaray'ın korkak başkanı Dursun da onu yapıyor işte.. Zaten biat etmişlerden oluşan avcunun içindeki Divan Toplantısını bile kapalı oturuma çevirtip, basından ve Galatasaray televizyonundan, yani camiasından kaçırıyor..
Utanmadan..
Sıkılmadan..
O danışıklı dövüş toplantıda, ne "Ada rezaleti"ni soran çıktı, ne de Dursun'un kasasında duran "Son 15 yılın denetim raporu"nu..
İki haftadır "Erkeksen" diye başlayıp soruyorum bu iki soruyu oysa.. Dursun kürsüye çıkıp onlara da yanıt vermedi.. Dursun'u eleştiriyorum diye bana saldıran Hayri Kozak nam zat, "Başkan şu herifin sorularına cevap versene" diyeceğine, gene yalakalık yapıp bana saldırmış, "Kapalı" toplantıda..
Ben onun yıllardır süren muhalifliğinin sebeplerini de bilirim. Şimdi niye Dursun'a omuz veriyor, tahmin ediyorum.
Bir Divan üyesi sadece Dursun'a soru sormuş..
"Aidat ödemeyen 3700 üyenin ihracı ne oldu" diye..
Hakan ve Arif'i apar topar, "Aidat" diye atmışlar, ama Cumhurbaşkanı'ndan tokatı yiyince "Çevir kazı yanmasın" yapmaya kalkıp yüzlerine gözlerine bulaştırmışlardı..
O sırada tüzük gereği ihraç durumunda 3700 üyenin olduğu ortaya çıkmıştı.
Soruya kürsüde yanıt veremeyen Dursun, soran üyeye adamlarını yollamış..
"Aman bu konuda ısrarcı olmasın.
Onların 2100'ü liseli.. İhraç edersek dengeler değişir!." Hem de, başkanın kürsüye çıkıp itiraf ettiği gibi, kulübün meteliğe muhtaç olduğu günlerde yıllardır aidat ödemeyen üyeler hakkında tüzük uygulanmıyor..
Sebep?.
Liseli, lisesiz dengesi bozulurmuş!.
Böyle utanç verici bir rezillik olur mu?.
Dursun durdukça daha neler göreceğiz!.
Ultraslan çetesi.. Siz hâlâ kulüpteki en Galatasaraylı Sabri'ye bağırıp durun e mi?. Futbolculara saldırın.. Suçlu onlar çünkü.. Dursun hep dursun, e mi?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA