Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Neşeli bir yaz filmi!.

80'li yıllarda keyifle izlenen bir diziydi Sahil Güvenlik Baywatch!. Sonra iki baş oyuncusu David Hasselhoff ve Pamela Anderson, ayni isimle, 90'lı yıllarda filmler de yapmışlardı. Yıllar yıllar sonra, hem de Dwayne Johnson gibi bir aksiyon filmleri oyuncusu Hasselhoff'un rolü üstlenmiş. Yanına genç kızların sevgilisi Zac Efron'u da eklemişler ve neşeyle izlenen bir yaz filmi yapmışlar.
Her şey eften püften aslında ama, dedim ya yaz filmi işte. Ben çok hoş vakit geçirdim. Filmde orijinal yıldızlar birer küçük sahnede görünüyorlar.
Pamela Anderson konuşmuyor da..
Ayni rolü 20 yıl arayla oynayan iki yıldız David ve Dwayne, filmin son jenerikleri biterken (Yani bu sahne için yazılar başlar başlamaz ayağa kalkıp kapıya koşma yerine beklemeniz lazım) filmin geçtiği plajda yan yana oturuyorlar ve David, Dwayne'e hesap soruyor..
"Benim rolümü niye oynadın?."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA