Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Terim ve Aziz!.

Aziz Yıldırım'ın trafikte çıkardığı rezaletin görüntülerini izlediniz değil mi?. Koskoca jipini, sinyal vermeden bir motosikletin üzerine sürüyor.. Yollarda durmadan motosiklet sürücüsü ölmesinin baş sebebi bu sinyal vermeden şerit değiştirmeler, oysa.
İstanbul kentinde sinyal vermek erkekliğe sığmaz. Bu kentte trafik müdürü de olmadığından, devlet de yoktur. Herkes canının istediğini yapar. Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir. Terörden kat kat fazla can alan trafik adeta nüfus planlaması yapar Türkiye'de..
Aziz'in sinyal vermeden motosikletlinin yolunu kestiği günün haberlerinden biri de, gene sinyalsiz şerit değiştiren bir taksiye çarparak ölen motosiklet sürücüsüne aitti. Benim "Aziz medyam"da bu iki haberi birleştirip yazmak kimsenin aklına gelmedi.(!).
Görüntülerde, Aziz yanından geçerken "Niye sinyal vermedin" diye uyaran motosikletçinin yolunu kesiyor. Yanında o, arkasında Aziz Korumalarının arabası, kıstırıyorlar motorcuyu. Durduruyorlar. Aziz ve takımı arabadan fırlıyor.. Motorcuya saldırıp hırpalıyorlar ve sövüyorlar.. Hepsi görüntüde.. Görüntü internette her yerde..
Aziz'in yaptığının, Alaçatı baskınını yapan Fatih Terim'den eksiği yok, fazlası var. Aziz bir de trafiği kesiyor o işlek yolda..
Sabah bizim gazeteye baktım. Haberi spor sayfasında bir posta pulu büyüklüğünde verip gizleme başarısı göstermişler.. Hani bilmeceler vardır "Bu resimde yedi hata var, bulun" diye. Aziz haberini bulana alkış.. Buna karşılık vatanıma söven Lucescu manşette. Galatasaray'a kakalayamadılar ya, şimdi de Milli Takım'ın başına.. Türk Milli Takımı'na, Türkiye'ye söven adam!.
Öbür gazeteleri henüz görmedim.. Bu yazıyı bitirince eve gidip okumaya başlayacağım ötekileri..
Kim Azizci, kim Galatasaray ve onunla ilgili her şeye düşman, göreceğim ve yarın da yazacağım.. Tarafsız (!) medyamı bir daha teşhir edeceğim..
Bakalım Rüştü Efendi, kendisini Fener Stadı otoparkında kimin linç ettirdiğini gayet iyi bilen, o baskında ölümden dönen Rüştü Efendi, bu "Aziz Yıldırım Baskını" için neler yazacak, en çok da onu merak ediyorum!.
Hani "Terim Baskını"nı yazmıştı ve güya kovulmasına sebep olmuştu ya!.
Al eline kalemi Rüştü!. Al eline kalemi!. Fatih Terim'e "Vefa" borcun vardı. Bu defa hem de ne borcun var, iyi biliyorsun..
Görelim bakalım!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA