Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sporda Güvenlik!.

Bu sabah Ankara'da İçişleri, Adalet ve Spor Bakanları ile Federasyon Başkanları toplanıp, Sporda Güvenlik konusunu bu defa ciddi ciddi konuşacaklar, alınacak önlemleri belirleyecekler..
İşe önderlik eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu..
Bakan bu defa konuya gerçekten ciddi bakıyor.. Sadece önlemleri değil, uygulamaları da denetlemek gerektiğinin farkında..
Daha bu yazın başında yaşanmış iki feci örnek varken, Samsun Valisi'nin gaflet ve dalalet içinde olduğu ortaya çıkınca, oraya derhal müfettiş gönderdi. Konu her yönü ile araştırılacak.
Bugünkü toplantıya Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanı sıfatı ile Adalet Bakanı'nın katılması da önemli..
Çünkü, 6222'yi uygulamayan Cumhuriyet Savcıları'nın da durumun bu hale gelmesindeki sorumlulukları büyük.
Samsun olayları hakkında İç İşleri Bakanlığı soruşturma açtırdı. TFF, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı basın toplantısında devleti tehdit ve Beşiktaş taraftarlarını olay çıkarmaya teşvik eden konuşmaları yüzünden tedbirli olarak PFDK'ya sevketti..
Ama İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, hem TCK, hem de 6222'ye aykırı ve devletin iki kurumunu tehdit eden bu konuşma için hala soruşturma açmadı..
Adalet Bakanı, bugünkü toplantıda görev yapmayan savcılar hakkında, Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun ne yapacağını da anlatmalı..
Not. Fikret Orman denen zat "Bize ceza verirlerse ortalığı ayağa kaldırırım, dedim. Sözümün arkasındayım" demiş dün gene.. Bu ülke de "Orman Kanunları" var sanan adamdan size ikinci selam İstanbul'un Cumhuriyet Savcıları.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA