Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hafta sonu notları..

Hafta sonunu, atletizm beni her gece birlere kadar uyanık tuttuğu için uykusuzluk ve yorgunluktan halim kalmamış, bol evde geçirdim. O zaman da bol okudum.
En sevdiğim gene bizim Cumartesi ve Pazar ekleri oldu. Elimde en çok onlar kaldı.. Artık "Millet okumuyor" bahanesi şutlanmış.. "İyi yazarsan okunur" gerçeği egemen olmuş..

***
"Rujumu da sürerim, yarışıma da çıkarım" Dünya Atletizm Şampiyonası'nda yarışan kadınların güzelliği ve güzellik yarışmasına gelir gibi piste çıkmaları üzerine. Nebahat Koç harika bir derleme yapmış. Sayfası tam zekâ eseri.. Bayıldım.
***
Tekirdağlılar "Katil Hasan"ın heykelini dikmişler.. "Yahu katilin de heykeli dikilir mi, hem de bu heykelsiz ülkede" demeyin sakın..
Hasan bir sanatçı.. Klarnetiyle dinleyenleri öldürüyormuş. Onun için "Katil" lakabı takmışlar ona.. O harika röportaj için Gökhan Göktaş'a alkış..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA