Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İşte çocuklarımız için müthiş bir fırsat!.

Broadway'in dünyaca ünlü müzikallerinden Annie, onlarca ülkede binlerce kez sahnelenmiş bir muhteşem eser..
Gösterime girdiği ülkelerde geniş yankı uyandıran bu müzikal, rol alan çocukların yaşamlarında çok önemli dönüm noktaları oluşturuyor.
İşte bu fırsat şimdi Türk çocuklarının önünde..
Annie, ilk kez 21 Nisan 1977'de Broadway'de sahnelendiğinde Tiyatro Oscarı denen, Tony Ödülleri'ne aday oldu. "En İyi Müzikal", "En İyi Müzik" ve "En İyi Konu" da dahil olmak üzere yedi dalda kazandı. Olağanüstü gişe başarısına imza attı..
5 Haziran 2017'de Londra'da Piccadilly Tiyatrosu'nda gösterime girdi. Annie, kendisine derin bir nefret besleyen zalim üvey annesi Bayan Hannigan'ın gazabı altında yaşayan yetim bir çocuk... Yaşının ötesinde bir dayanıklılıkla ve iyimser doğası gereği yetim olmanın getirdiği tüm zorluklara karşı savaşıyor. Bu dev müzikal 2018 baharında Türkiye prömiyerine hazırlanıyor. İzmir'de olacak bu görsel şölen... Opera sanatçıları İlhan ve Fatma Cinpir'in kurdukları Mozart Akademi, Annie için kolları sıvadı. Bir Türk kız çocuğunun köpeği ile birlikte oynayacağı müzikalin başrolü ve çocuk korosu için şimdi Türk çocukları aranıyor. Çocuğunuzda yetenek olduğunu düşünüyorsanız, kasım başına kadar tıklayın, yeter..
www.annieturkiye.com
Yapımcı İlhan Cinpir, Broadway yapımlarının artık Türkiye'de de başarıyla sahnelenebildiğini kanıtlamak istediklerini vurguluyor ve şöyle diyor.."Bu büyük iddianın heyecanı içindeyiz. Ancak ondan daha önemlisi, bu müzikalde Annie başrolünü oynayacak ve koroda yer alacak çocuklarımızın geleceğin ünlü sanatçıları olma potansiyeli taşımasıdır. Tüm dünyada çok yaygın şekilde sahnelenen ve izlenen bu büyük eseri, Türk çocukları ve gençlerinin sahne sanatlarındaki yetenekleri ile buluşturmayı amaçladık." Anneler, babalar.. Hadi elinizi çabuk tutun.. İki tık, ne kapılar açabilir!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA