Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

RTÜK dedim de!.

RTÜK dedim de.. Yahu bunlar tonla para alıp oturuyorlar.. Ama tonla para alan bir de ekip çalışıyor onlar için.. Mesela Basın ve Halkla İlişkiler görevlisi var.. Kendileri zahmet etmiyor ya da karşıma çıkmaya cesaret edemiyorlar. Yahu o maaşlı basın müşavirlerinden biri aramaz mı, "Hıncal Bey böyle yazdınız ama.." diyerek..
Bunların alayı "Salla başını al maaşını" mı yahu?.
Show TV'de Hale Soygazi'nin haysiyetine, onuruna, gururuna saldıran yalan yanlış program medyadan gelen bunca eleştiriye rağmen, daha da azgın devam ediyor.. Her gün yalancı şahitler.. Hep ayni palavra..
Taksici diye bir herif geliyor mesela.. "Benim arabama bindi hamileydi" diyor.. Çüş be..
Hale Soygazi gibi ünlü biri, hem de daha gencecik kızken bindiği taksinin şoförünün fark edeceği kadar hamile olacak da biz, bunca gazeteci, bunca magazinci, dedikodu yazarı farkına varmayacağız..
Her şeyin yalan, her şeyin düzmece, her şeyin reyting uğruna bir insanın lekelenmesi ve bunun nerdeyse bir aydır sürdürülmesine bu ülkede "Yeter" diyecek tek kişinin çıkmaması ne korkunç bir şey..
Madam Tussaud Müzesi'nden çıkmış balmumu heykel gibi görünen o botoks faciası ifadesiz suratıyla duran Seda Sayan reyting yaptıkça da sürecek öyle mi RTÜK?.
Sordum size geçen hafta..
"Hale değil de, sizlerden birinin karısı olsaydı, anlatılan kadın, gene susup oturur muydunuz?."
Ya da hafazanallah "Devlet büyüklerimizden birinin eşi olsa, o yayının bir ay sürmesine göz yumar mıydınız?."
Cevap veren yok içinizde.. "Rahatınıza halel mi gelir" diye korkuyorsunuz?.
Bu ülke sokaklarında adam dövmek serbest. Bu ülke televizyonlarında kadınların namuslarına, onurlarına dil uzatmak serbest..
Nasıl bir ülkeyiz biz, Sayın Adalet Bakanı, Abdulhamit Gül, hele bir siz söyleyin Allah aşkına..
Sizin, bizim Antep'te bir kadına böyle dil uzatılsa ne olur, hele bi deyiverin?.
O RTÜK'te partiniz tarafından seçilen üyeler kaç tane?. Hele bir onlara soruverin!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA