Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ya o ikramı yapanlar!..

Sevgili Dostum Ertuğrul Özkök, gene Türkiye'ye uğramadan bir yerlerden Mexico City'ye uçmuş.. Bir övüyor, bir övüyor, THY uçaklarının rahatlığını.. Anlatımından belli, birinci sınıf uçmuş. Asıl da ikramları yazmış.. Uçan şefleri mesela yere göğe koyamamış..
Doğru.. Güzel.. THY bu ikram sistemi sayesinde dünyanın en önde gelen hava yollarından biri haline geldi. Yoksa kullanılan uçaklar ayni Boeing'ler ve Airbus'lar.. Farkı yaratan servis..
Bunların hepsi tamam da Ertuğrul, THY'yi bu düzeye getiren Turkish Do&CO şirketinin işine son veriliyor. Üçüncü Hava Alanı'na, o muhteşem tesise taşınırken THY, hem de yüzde 50 ortağı olduğu Turkish Do&CO'yu bırakıp, yüzde 100 yabancı bir Singapur Şirketi ile anlaşıyor.
O niye yok tek satırla yazında..
"Bu muhteşem ikram şirketinden nasıl vazgeçilir" demiyorsun.
O zaman kızma ama, aklıma hemen THY ile ilişkilerin geliyor, bu kadar çok uçan bir gazeteci olarak..
THY uçuşlarını "Pas biletle olmasa bile" acaba, biletini up grade ettirerek mi yapıyorsun?. Ondan mı, o muhteşem ikramı yaparken, Do&Co'nun adını anmadan, THY'yi göklere çıkarıyorsun?.
Sakın "Haberim yok" deme.. Ben bile kaç kez yazdım. Senin gibi uçaktan inmeyen bir gazetecinin nasıl haberi olmaz?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA