Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sosyal Medya!..

Hacı Sabancı'nın annesi Arzu Hanım için, sosyal medyada "Soysuz" eleştiriler yapılmış. Arzu Hanım da isyan etmiş "Biz nasıl böyle bir toplum olduk" diye..
Arzu Hanım hatalı..
İki sebeple..
1. Sosyal Medya denen rezilliği ciddiye alıyor ve okuyor.. Ona da ayni şeyi söylüyorum. Bu sosyal medya için en ağır lafları ben ediyorum. Niye bana sövmüyorlar.. Sövemezler çünkü. Ben okumazsam, nasıl söverler?.
2. Bu sosyal medya, asla bu toplum değil.. Sosyal medya bir fikir özgürlüğüne hizmet alanı da değil. Bu medyada bir tek şey var.. İzleyici sayısını arttırmak.. Onun için de en kolay yol, en aykırı sövmeleri en rezil cümlelerle yazmak.. O zaman dikkat çekiyorsunuz. O zaman yazdıklarınızı okuyanlar da başkalarına dağıtıyor. O zaman "sosyal medya fenomeni" denen canavar oluyorsunuz. En iğrenç söven, en birinci.. Yani "Bu toplum öyle falan" değil, Arzu Hanım.. Bu sosyal medyadaki minnacık bir hırslı, ihtiraslı azınlık öyle..
Canları cehenneme!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA