Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ah Belgin ah!..

Kemal Belgin'in hele perşembe günleri kısa kısa kaleme aldığı "Haftanın Notları" gibi yazılarının tiryakisiyim.
Bu hafta onun notlarına benim notlarım var.
"Batur abi, Fenerbahçe TV'de kadın basketbol maçlarını yorumluyordu. Aniden kesti.
Sebebini anlatmayacağım" demiş ilk notunda..
Ben anlatacağım. Çünkü ben de biliyorum.
Bir defasında Fener'in oyununu ağır şekilde eleştirirken, devre arasında herşeyi bilen başkan aramış "Bizim takımı öyle sert eleştirmesin" demiş, kanal yöneticisine.. Batur da hemen orda "Madem benden iyi biliyor, gelsin kendi yorumlasın" demiş ve çekip gitmişti.

***
THY'yi eleştirmiş. "Beşiktaş'la sponsorluk anlaşmasını yenilemediği için.. Beşiktaş'ın fazla geveze başkanı THY'nın adını taşıyan (THY Euroleague) turnuvaya, Fener'in şampiyonluğuna çamur atmak için "Hırsızlar Ligi" derse, ne yapacaktı THY, Kemal?.
Milli takıma gitmeyeceklerini açıklayan beş Fenerli'ye de kızmış. Federasyon Başkanı Hido da kızmış "Milli forma, en kutsal formadır" demişti. NBA'de milyonlarla dolarlık sözleşmelerle oynarken kaç defa milli takıma çağrılmış, kaç defa mazeret(!) bildirip gelmemişti Hido efendi, Mehmet Okur sakat sakat koşarken..
Dopingli yakalanıp ceza alınca ve kovulunca NBA'den, şimdi "kutsal" oldu milli forma, yani..
O basketbolcuyu tercih zorunda bırakan fikstür çatışmasını bilerek yapan Turgay Demirel'e bir sorun bakalım, nedir bu iş, Kemal kardeşim ve dopingçi Hido?.
***
"FB TV, Fener'in kaybettiği maçları yayınlamıyor" demişti geçen hafta.. Bu hafta "Bravo Fener TV" demiş, Kemal.. Çünkü Fenerbahçe Doğuş'un Darrüşşafaka'ya kaybettiği maçı yayınlamışlar.
Ne safsın Kemal!.
Fener'in adının yanında yazan Doğuş'un patronu kim?. Aziz'in yeni veliahtı Ferit Şahenk.. Peki Darrüşşafaka'nın sponsoru kim?. Ayni Ferit Şahenk!.
Yaaaaa!..
***
Etoo, Song ve Geremi, zamanında Fener'e transfer olacakmış.. O zamanki Hoca Daum "Ben Afrikalılarla çalışmam" deyince, bu üç büyük futbolcu hem de en iyi yıllarında Fener'e gelmemişler.
Kemal "Daum da, Merkel gibi Doğu Almandır. O rejimin kafalarından her şey beklenir" diyor..
Komünist rejimden her şey beklenir de, ırkçılık beklenmez Kemal.. Öyle olsa, kırk ırkı barındıran Sovyet Sosyalist Cumhuriyetleri nasıl kurulur, yaşar, Demirperde ülkeleri birleşip dünyayı Üçüncü Savaşın eşiğine getirecek güce nasıl kavuşurlardı?.
"Irk" deyince aklına sadece siyahlar mı geliyor?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA