Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir medyam var ki!..

Dünyanın gelmiş, geçmiş en büyük sporcusu Naim Süleymanoğlu öldü. Abartmıyorum.. Seul Oyunları'nda bir saat içinde 9 dünya rekoru kırarak, ağırlığının üç misli kaldırarak, bir üst kiloda altın alandan daha fazlasını kaldırarak Şampiyon olan adamdan daha önde bir bireysel spor başarısı gösterin bana, tarihte?.
En büyük rakibi, hem de Yunanlı Leonidis, ülkesinden kalkıp geldi.. Ayyıldızlı bayrağa sarılı tabutunu öptü.. Ülkesinin fanatikleri ne der diye düşünmedi bile..
Peki biz ne yaptık?.
Sözcü ve Aydınlık dışında, spor sayfalarında "1 numaralı haber" yapan yok. Spor kanalları dahil, bir tek kanalda, "Özel" ve özenli bir Naim programı yok. Ki adam aniden gitmemiş.. Önce karaciğer nakli, sonra beyin kanaması.. Tüm kanallara bir "Naim programı hazırlayın" diye çan çalmış nerdeyse..
Köşe yazarları..
Laf ola, torba dola türünden yazılar.. İnanın sövenler var, övenler yok.. Bir Sevilay Yılman, HaberTürk'te "Hakkını helal et Naim" diye yazmış.
O duaya gerçekten muhtaç ülkem.. Çünkü O Naim, bu medyaya hakkını helal etmez!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA