Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ah Mizah duyumuz ah!.

Ayça Tekindor tatsız bir tweet atmış, "Hayatımda seyrettiğim en kötü film, Arif V 216" diye.. Açıkça, eleştiri sınırlarını aşıyor ve "Hakaret"i zorluyor.
Filmin oyuncularından, Zafer Algöz de yanıt vermiş.. "İban numaranı yolla da bilet paranı geri verelim." Zafer'le Ayça'nın beş yıl ayni TV programında yer almış iki eski arkadaş, hadi "Tanış" diyelim, oldukları bilinirse, "Ağır saldırıya hafif şaka ile cevap" denebilir.
Ama Sevgili Mevlüt kardeşim (Tezel) Ayça'nın tweetine ses çıkarmıyor, Zafer'inki için "Bu kadar kaba bir ifade, sadece Ayça'ya değil, seyirciye saygısızlıktır" diye ferman kesiyor.
"Herkes fikrini özgürce açıklayabilir" diyerek üstelik.
Bunların hangisi kaba Mevlüt!. Hem de bu ülkenin en pahalıya mal olmuş çok titiz bir filmi yeni başlamışken ortaya atılan ve tüm gazetelere düşen "Gördüğüm en kötü film" lafı mı, yoksa yıllanmış bir arkadaşa yapılmış, şaka olduğu belli, "Bilet paranı iade edelim" lafı mı?.
Ayça fikrini bu kadar "Yıkıcı" ifade etmekte özgür de, Zafer'in mizahtan ibaret cevabı niye kaba oluyor?.
Fikir özgürlüğü hem de sınırsız, sadece eleştirmenin hakkı mı?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA