Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Doğru işler!.

3.5 yıl daha bu kulübün başına çöreklenme planı yapan Dursun Özbek'in yolunu kesen Mustafa Cengiz'in listesi, daha bir ayı dolmadan iki fire verdi. Olayı Cengiz aleyhine kullanmak isteyenler var.
Oysa iki olaya da Mustafa Cengiz doğru müdahale etti Celal Açar, yönetime girer girmez "Ben İkinci Başkanlık ve Başkan vekilliği isterim" dedi. Cengiz "Ağabey..
Süremiz çok kısıtlı. Günde 24 saat çalışmamız gerekiyor. Bu yüzden bana gecenin yarısı işe koşturabileceğim yardımcılar lazım. O saatte sana telefon etmeye bile utanırım" dedi. Celal Açar diretti.
Ünal Çeviköz, CHP Kongresi'nde Parti Meclisi'ne aday olunca, Mustafa Cengiz "Bana da, CHP'ye de 24 saat çalışacak yönetici lazım. Ya Galatasaray, ya siyaset" dedi.
Çeviköz siyaseti tercih etti.
Cengiz'i iki kararından dolayı da kutluyorum.
Bir de şikâyetim var..
Bu kulüp, sarı kırmızı renklerden utanır mı oldu?. Nedir o Sivas'ta giydikleri karalar bağlamış, forma, şort, tozluk.
Hadi üzerinde sarı kırmızı iki şerit olsa. Şerit var ama, pembe.. Olacak şey değil, Başkan.. Tez elden bu garip ticari formalardan kurtar, Ali Sami Yen'in kulübünü. Beleş forma yapan şirkete teslim olma..
"Sarı kırmızı bu formanın renkleri" de, tüccarlara..
"SA-RI KIR- MI- ZI!.."
Milli takım bile, Kazakistan ve Gençlerbirliği formalarından döndü, yahu!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA