Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Güneşsiz Orman!.

"Şenol Güneş'i beğenmeyen yönetim kurulu üyesi basar istifasını çeker gider" diye Orman Kanunu'nu açıkladığı zaman Beşiktaş Başkanı, o yönetim kurulundan bir "Onurlu" kişi çıkıp da "Sen ne dediğinin farkında mısın Fikret Efendi" deyip, istifasını vermedi, hayret.
Oysa Orman "Bu Şenol Güneş'i beğenen gider" demeliydi.
Beşiktaş gerek idari, gerek teknik tarihin en kötü yönetimine sahip bugün.
Sahada gördüğüm en berbat Beşiktaş oynuyor. Kenarda Şenol Güneş oyuna müdahale etmeden seyrediyor.
Çünkü neyin bozuk, neyin kötü olduğunun dahi farkında değil.. Seyirci "Yönetim bu takım senin eserin" diye ıslıklıyor.. Erken ıslıklıyor ama dediği haklı.. Bu takım "Beğenmeyen istifa eder gider" diye meydan okuyan Orman'a sinenler de dahil, Yönetim'in eseri..
Orta sahaya bakar mısınız?. Top tekniği sıfır, sadece koşan çırpınan Medel, taş gibi ağırlaşmış, her topu rakibe atan Oğuzhan ve iyi niyetli o kadar, Necip..
Bunlar oyun kuracak öyle mi?.
Hadi umdun, Şenol.. Umdun ama görüyorsun olmuyor.. Yaratıcı olsana.. Varsa tabii yaratıcılığın..
Mesela, Necip'i beke çekip, oyun kurucu vasfı çok büyük Caner'i ortaya sürsen, takımı 10 kişi oynatan Oğuzhan yerine, Gökhan'ı deneyip takıma hız kazandırmayı düşünsen..
Yahu olur olmaz.. Ama maç gidiyor işte.. Hem de beşliğe gidiyor.. Müdahale etsene..
Ama Orman Güneş'i (!) o..
Işıtmayan ve ısıtmayan Güneş!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA