Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Çocuklarımız Kansersiz Yaşasın!.

Kansersiz Yaşam Derneği'nin önde gelen gönüllülerindendir, kuzenim Petek Kışlalı..
Geçen yıl dernek olarak iki önemli projeye katkıda bulunacak bağış toplama planlarına destek olmuştum..
Haber geldi Petek'ten.
"Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'nin içindeki İstanbul'un en büyük Çocuk Hematoloji/Onkoloji Bölümü ile Devlete ait ilk ve tek Çocuk Kemik İliği Nakil Ünitesi'nin yapılandırılması tamamlandı.
Hematoloji/Onkoloji Bölümü hizmete açıldı." diyor.
Burayı gezmek isterseniz, tıklayın.. https://www.facebook.com/hareketegec/videos/301109777147650/UzpfSTcxNjQyOTM1MToxMDE1NTk wNzcxODc4OTM1Mg/ "İş bitti, yapı paydos" değil..
Devamı var.
"Bu yıl yeniden bir izin aldık ve bu defa eksik teçhizatları tamamlayacağız. Sevgili Cüneyt Bey'den (Koryürek) yadigar Avrasya Maratonu'na ben de bu projeye bağış toplamak için katılacağım" diyor Petek ve çağrı yapıyor..
"Siz de koşun.
Çünkü çocuklar yaşamalı..
Elimizden gelen koşmaksa, adımlarımız onlara şifa olsun.. Kansersiz Yaşam Derneği'nin geçen yıl tamamladığı hastane yapılandırma projesinden sonra şimdi teçhizat ihtiyaçları da böylece giderilecek.
Bağışlarınızla onlara şifa olun... Gücümüzü birleştirirsek yaşamı iyileştirebiliriz.
Size inanıyorum, kendime inanıyorum, çocukların iyileşeceğine ve kansersiz bir yaşama inanıyorum." Benim de katkım olsun gene.. Yasal izinli bağışlarınız için bu linki hemen şimdi tıklayabilir ve çocuklarımızın kansersiz yaşatma çabalarına siz de bir tuğla koyabilirsiniz. https://bagis.adimadim.org/?ccid=CC30599&fbclid=IwAR32WDZ4YTMx9soN4qPqfaaJP80NtQPlQRmdk7KnGdeR19ZIvbVuorfKHLw Gazeteyi elinizden bırakın ve tıklayın.
Hemen.. Şimdi!.
Bir kanserli çocuk gülümseyebilmek için sizi bekliyor!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA