Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa DigiTurk!..

Evvela Yakın Kumanda yazarımız sevgili Yüksel Aytuğ'a teşekkür.. Ondan okudum da öğrendim.
DigiTurk'te, tematik müzik ve radyo yayınları yapan 400'lü kanallar var.. Bunları açtınız mı, kışın alev alev yanan şömine gelirdi ekrana, yazın sahile vuran dalgalar..
Şimdi kimin aklına gelmişse, il il, hani o içine akıllı telefon koyup uçurduğunuz dronelarla çekilmiş, harika doğa, kültür, tarih ve yaşam manzaraları koymuşlar yayına....
TRT Müzik benden kurtuldu diyebilirim. Bir haftadır, günde 3 bazen 4 saati bulan okuma seanslarımda açık olan kanal artık 104'teki TRT Müzik değil, 404 nolu kanaldaki TRT Nağme.. Alaturkanın hası orda zaten..
Ancak TRT Nağme'nin bir kusuru var. Müzik muhteşem de, o görüntüler öyle avlıyor ki beni, seyretmekten, okuyamaz oluyorum.. O kadar ilginç, o kadar keyifli ve o kadar öğretici..
Kim akıl etmiş, nasıl çekiliyor, kurgulanıyor ve yayına konuyor, bunca ek, bunca günlük sayfa, bunca magazin servisinde biri farkına varır, yazar da, millet öğrenir diye bekliyorum..
("Çok beklersin", dediğinizi de duyar gibi oluyorum..)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA